Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 29, 2014

Lost World of Tambun

Assalamualaikum..

Hari tu masa Tahun Baru Cina..weols baru berkesempatan pergi enjoy sebagai suami isteri..mana taknye lepas kahwin je terus masuk kerja..huhu..

Weolls sebenarnya masa tu nak balik kampung husband, then decide terus nak pegi Lost World of Tambun..haha..siap pergi survey harga tiket lagi kat website lagi..kehkeh..

Masa pergi tu Tahun Baru Cina.tapi tak ramai orang pulak ye..hihi..tu yang best tuh..tapi dah start tengahari tu orang dah mula ramai la..

Harga tiket takde la mahal sangat..cuma kalau uolls nak join aktiviti lain dalam tu akan di charge la..hihii

Mula-mula kitorang jalan-jalan area zoo..pusing-pusing..ambil gambar..baru lah kitorang start bermandi manda..aku duduk dalam pelampun besar tu je la..nak berenang tak reti..kahkahkah




Baru la 1st time ada gambar hubby & wife macam ni..kihkih

Ni dah selesai mandi..so jalan2 balik la..round2 lagi sekali..hewhew

Jumpa biawok besarr



Yang ni sangat COMEL!




Last pic sebelum balik..hihihi

Yang penting enjoy sangat jalan-jalan dengan suami..^_^. Banyak lagi gambar sebenarnya..cuma taknak korang muak tengok weolls..kahkah

Korang yang belum pergi tu, apa lagiii..

0 ucapan tetamu jemputan :