Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 18, 2014

Maixara C-Sential Wajah Baru!! Tambahan Apple Fiber untuk pencernaan!




Assalamualaikum semua...

Ingat tak dengan post yang hari tu pasal testimoni MAIXARA C SENTIAL by my sis tu..hihi..sekarang ni dah ada packaging baru and dah add something yang best!! hehe

Maixara C Sential yang baru telah diformulasikan dengan campuran Silk Peptide yang lebih baik dari Glutathione untuk memberikan anda kulit yang licin mulus. Ianya juga ditambah dengan Apple fibre yang amat baik untuk melancarkan sistem pencernaan.

Duta Maixara ^_^

MCS baru mengandungi:

5X lebih Vitamin C dan 5X Lebih Kolagen daripada produk biasa
Kulit lebih mulus, halus dan cerah dalam masa 7 hari
Lulus KKM dan 100% tanpa perisa tiruan

Apabila sistem pencernaan anda lancar maka toksin dapat dibuang dari tubuh dengan berkesan. Oleh itu masalah-masalah kulit yang selalunya berpunca dari faktor toksin berlebihan dapat diatasi.

Jom dapatkan MCS yang baru!! Kerana ia mampu:
  • Membantu mencerah, melembut, menganjal dan melembapkan kulit
  • Mengawal pembentukan melanin
  • Menjana sel kulit baharu
  • Memperbaiki struktur kulit anda dan menghilangkan parut.


Kenapa korang kena pilih Maixara C Sential??
  • Ianya diperkaya dengan Apple fibre yang amat baik untuk membanti mengeluarkan toksin dari tubuh serta mengurangkan kadar kolestrol
  • Kolagen yang digunakan adalah yang bermutu dan semulajadi
  • Campuran Silk Peptide lebih berkesan untuk melicinkan kulit berbanding Gluta
  • 100% semulajadi tanpa bahan pengawet atau pewarna tiruan
  • Rasa ekstrak strawberi sebenar yang enak apabila dikunyah

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL
  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
  • Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selsema.
  • Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
  • Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi
  • Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi.
  • Di perlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
Macam mana nak makan?? Cuma kunyah je macam gula-gula..hihi.
Ambil 2 biji sehari selepas makan malam dan kunyah sahaja. Banyakkan minum air masak 8 gelas sehari. Lihat hasil selepas 7 hari.

ATAU:
1 tablet selepas makan malam setiap hari sebelum tidur.
Maksimuim 2 biji tablet sehari.
ELAKKAN CAFEIN,ALKOHOL & ROKOK.


TESTIMONI








Jom Order:
Hanya Whatsapp/sms untuk order:
017-6384571






0 ucapan tetamu jemputan :