Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 20, 2014

Nikah : Nani & Yim

Assalamualaikum..

Ola..sebelum memasak ni mari kita update facebook dulu..kihkih..eh sebelum terlupa..jom la tengok2 produk2 supplement yg iolls jual..berpatutan..iolls tak charge postage tau..well erm mostly la..hihi

Malam tadi baru dapat album fuh fuhh..thanks to KrulMATRIC Photography & Videography Services.. ^_^

Please enjoy the picture ..

Make up : Mim Collection. - Sejak dari tunang dimake upkan oleh kak idayu..hihi..sebab masa kakak kawen, suka tengok make up dia..hihihihi.



Handbouquet DIY
Bunga tu recycle dari bunga hantaran masa tunang..jimat jimat...koff koff









Outdoor nikah tepi rumah. hihihi



Friends- Bridesmaid ^_^

Alhamdulillah..majlis pernikahan pada 7 December 2013 berjalan dengan lancar. Alhamdulillah dah 4 bulan menjadi seorang isteri.. Semoga di murahkan rezeki untuk mendapat cahaya mata tahun ni..aamin.. Insyaa Allah.. ^_^



2 ucapan tetamu jemputan :

Liyliz said...

wah besnye. Nt update la mcm mn rutin hrian slps jd wife ni.

nor isneini mohd ayob said...

hehe..Insyaallah..;)