Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 24, 2014

Online shopping boleh di percayai atau tidak??

Assalamualaikum..

Waahhh start bulan 3 berhenti kerja, sekarang bulan 4 pun dah sampai ke penghujung..hm hm..nampaknya macam dah takde hati nak kerja ofis..haahaha..sekarang rumahku ofisku..hihihi..

Ohh tengok tajuk hokay..tajuk..online shopping ni boleh cayer ke tak? Alhamdulillah, setakat ni tak pernah jadi lagi kes penipuan kat aku..cuma kesian kat sesetengah orang yang tertipu..lepas tu post kat facebook...yang penting kena tengok dulu sama ada on9 shop tu ada testimoni yang real atau tak, maksud aku, contoh sekarang ni aku jual produk kecantikan kan..aku sendiri guna produk yang aku jual..macam testimoni Chriszen Moist Cake yang aku pernah post tu..kehkeh..yang tu memang real me..hehe

Biasalah kadang-kadang barang sampai lambat, bukan nak salahkan sesiapa..kadang si penjual pun tak sempat nak p hantar ke pejabat pos tau uolls..even kadang si abam pos laju pun tak jumpa2 rumah uolls..thats y la lambat sikit..

Kalau korang beli produk dari aku, Insyaallah akan sampai dalam masa 1 hari..ada yang 2 hari..contohnya macam telekung, baju , inner tu mungkin 2 hari la baru sampai..coz iolls ambil barang dengan orang lain..teehehehehe..

So, JOM BELI BARANG KAT n-nanie.blogspot.com SEMPENA HARI GAJI NIH..jomm jomm!!

- ADVANCE PURE SERUM
-SABUN AL-RAZI
-AMYERA BEAUTY CHOCO GLOW
-AMYERA FLAWLESS SKINCARE
-AURAWHITE
-AURAWHITE STEMSEL
-AURAMEN
-AURAWHITE CHOCOLATE
-BEST SLIM
-BABIES BLINK
-BELVYA
-BLINQ BEAUTY DRINK
-COLLAGEN PLUS VIT E
-CURCUMA MANGGA CURE
-DEWY
-EMILAY COLLAGEN
-FIGURE UP
-HARUM MALAM
JANNA LAWWA IBU PUTIH
-JANNA LAWWA SERUM GLUTAKOJIC
-JAMU SEDAP MALAM
- K KOLLY
-KAYLENA BEAUTE BY LEUNIEY
-MAIXARA C SENTIAL
-K WHITE 38
-MZ FAT2FIT
-MOONSOAP
-NOUR AIN FULL SET
-WONDERGLOW GOLD
-360 CREAM
-2BE GORGEOUS

0 ucapan tetamu jemputan :