Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 1, 2014

REVIEW : Rahsia buang sel kulit mati dan whitehead dan blackhead di wajah

Assalamualaikum para pembeli on9 sekalian..

Hari ni nak share kenapa pakai shiseido black mask sangat-sangat best!!

Sejak aku kenalkan mask ni kat suami, suami pun panggil aku doktor..haha..sebab hari-hari suami mintak pakaikan mask ni..seronok tau bila dapat tengok hasil yang lumayan yang melekat kat black mask ni bila kita cabut..

Ni la benda yang kita kena buang tau..kalau biarkan lama mungkin boleh jadi makin besaaarrr..




Cara pakai shiseido black mask ni :-

Mula-mula kena basuh muka dengan air suam..sebab apa..yang aku tengok kalau jenis kulit berminyak, air suam tu boleh buang minyak tu dan jadikan mask ni mudah melekat. Lagi satu memang penting kalau nak buat rawatan muka kena basuh dengan air suam dulu. Baru la liang pori terbuka then senang nak buang segala habuk-habuk yang melekat tuh..

Lepas tu..kena keringkan muka dengan kain bersih..

Kemudian baru lah sapukan shiseido mask ni, satu peket kena bubuh 1 muka tau..baru syok!

Biarkan kering-sekeringnya..dalam 15-20 minit gituh..tengok persekitaran la..

Lepas tu cabut dari bawah ke atas. Ok uolls??

Best tak tengok macam ni?? :p


Terdapat 3 jenis tau..

SHISEIDO BLACK MASK - berkesan untuk memulih, mencerah, menghalus, melembut dan mengatasi kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus. Ia juga menyerap lebihan minyak di wajah, membantu membuang bintik2 hitam dan putih, menghaluskan liang roma diwajah. Ia sesuai untuk semua jenis kulit tau!

NATURGO GOLD OREN - Ia dapat membersihkan por-pori secara menyeluruh, mengawal minyak berlebihan, menghaluskan wajah, mengurangkan jerawat dan mencerahkan kulit. (sedang tunggu stok)

SHISEIDO WHITE MASK- berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah, menghaluskan wajah, mengurangkan kedut dan mengangkat sel kulit mati. Bagus untuk mendinginkan dan mencerahkan kulit setelah berpanasan dibawah sinaran matahari.


Hasilnya lepas pakai setiap hari (untuk suami)
- Muka dia lebih putih
-Liang pori semakin mengecil
-Whitehead semakin berkurangan (still kena pakai juga sebab dia naik motor & banyak habuk melekat kat muka)



BERMINAT?? Boleh campur2..
50 keping RM40
100 keping RM60
*FREE POS SEMENANJUNG



0 ucapan tetamu jemputan :