Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 24, 2014

Sabun Al-razi jadi HOT ITEM!

Assalamualaikum & hai korang..

Pagi-pagi lg dah ngadap laptop sambil tunggu mesin basuh tu mencuci segala pakaian kami..kihkih..

Alhamdulillah, semalam ada lagi sorang customer yang beli sabun al-razi. Dah meletops letops ni haa..
Iols pun pakai sabun tu, lepas dah pakai dah tak boleh dah pakai sabun pencuci muka yang lain?? Kenapa? Sebab....sabun lain dah tak bagi effect yang menyegarkan macam sabun ni..hehe..dah tak syok orang kate

Lagipun, jika guna berterusan..sabun Al-Razi ni mampu merawat:-

*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah



Terer tak sabun ni??

Mesti korang tanya, betul ke sabun ni boleh rawat semua benda tuh.. Mesti la boleh, melainkan korang usik2 benda2 kat muka korang tu dengan tangan, contohnya jerawatss kan..korang sibuk nak kopek2..haha..haa jadi la makin teruk bendasing tuh..cuba korang rileks je..pakai sabun Al-Razi..Insyaallah kulit muka akan jadi pulih balik..lepas tu boleh la korang makeup dengan keyakinan yang tinggiiii..macam iolss..wiwiwiwi...

Okeylah.if korang nak order, jom whatsapp/sms..

017-638 4571 - Nani
Harga : RM 49 , Dont worry if uolls terbank-in lebih, iolls akan bagi balance tu kan korang..hehe



0 ucapan tetamu jemputan :