Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 25, 2014

SHAWL + TUDUNG PAISLEY IN THE HOUSE. GRAB NOW!! BECOOZZZ ITS SELLING VERY VERY FASTT!


Assalamualaikum. Salam Jumaat. 
Selamat bershopping online kakak-kakak adik-adik sekalian. hehe

Sekarang, ready stok kat supplier tudung bawal paisley sakura dan wide shawl paisley sakura.

TUDUNG BAWAL PAISLEY SAKURA ( KOD T1-T19)
WIDE SHAWL PAISLEY SAKURA (S1-S19)

Sila pilih kod yang mana korang nak..ehem..meh la beli borong..kihkih..coak keduanya adalah sama..harga juga sama.

* sangat selesa dipakai
* lembut
* mudah dibentuk
* untuk bawal, bidang 45
*mudah digayakan
*sesuai untuk digayakan dengan apa jua pakaian







HARGA: SHAWL/TUDUNG BAWAL
RM20 + postage RM5

If berminat, sangat dialu2kan untuk whatsapp/sms Nani di:
017-638 4571

Saya juallll..

^_^



2 ucapan tetamu jemputan :

Liyliz said...

mahalnya. 25? tebal ke?

nor isneini mohd ayob said...

liyliz, ni ikut harga pasaran supplier dear...hehe..xdela tebal sgt tapi tudung bidang 45, shawl plak jenis wide shawl..