Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 12, 2014

Radiance Signature - Cerah dan Gebu seawal 3 hari!

Assalamualaikum..

Baru-baru ni Radiance Signature dah mula meletops kat pasaran..even aku pun dah try makan Radiance Signature ni..

Dalam box ada 20 sachet..cukup untuk sebulan..untuk permulaan minggu..dalam 7 hari pertama cuba consume setiap hari.and then kalau nak jimat, minggu ke-dua boleh makan selang sehari la..kihkih..boleh je kalau nak jimat kan..biaselah iolls ni tergolong dalam kategori wanita berjimat cermat...mihmihmih..


TESTIMONI SENDIRI!! :D:D



Rasa RS ni rasa buah je..cuma koyakkan sachet tu, and then kita minum je macam tu...lebih baik minum sebelum tidur ye, so esok pagi memang seriusly kulit akan rasa segar je...best je tengok cermin.hihih

Radiance Signature ni diformulasikan dari sumber berkualiti premium seperti kolagen ikan bergred AAA dan vitamin C serta gabungan makanan sunnah seperti kurma, kismis, madu dan delima menjadikannya pilihan terbaik.

Tanpa kesan sampingan (memang betul)
Boleh diambil oleh ibu hamil,menyusukan bayi
LELAKI Juga boleh
Seawal 3 hari tau kesan Radiance Signature ni.

Manfaat Radiance Signature

  • Anti Kanser
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Menstabilkan hormon
  • Merawat insomnia
  • Merawat resdung
  • Memberikan tenaga
  • Memberikan tidur yang nyenyak
  • Merawat rambut gugur
  • Melawaskan pembuangan
  • Mencerah dan menggebukan kulit
  • Menghilangkan sel kulit mati
  • Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan
  • Mengecilkan pori-pori
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat

Rasa ape?

Masam-masam manis buah..hehe..sedap..!

TESTIMONI 






BERMINAT??

Harga : 
1 box : RM180(SM), RM 190 (S/S)
100% original
*inginkan harga lebih rendah? Hanya PM Nani ^_^

Pembayaran : 

CIMB Nor Isneini Binti Mohd Ayob - 7017514734
Maybank Nor Isneini Binti Mohd Ayob - 162393806725
BSN Nor Isneini Binti Mohd Ayob- 1015429000008276


Hantarkan bukti pembayaran
E-mail : norisneiniayob@gmail.com
Whatsapp : 017-6384571
Facebook : Nor Isneini Binti Mohd Ayob


Barang anda akan sampai 1-3 hari waktu bekerja

0 ucapan tetamu jemputan :