Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 29, 2014

Uniten Awareness Campaign

Assalamualaikum..

Okeylah..ni nak promote UNITEN ni haa..

Korang kalau nak tau lebih lanjut pasal aktiviti yang UNITEN anjurkan bole jugak view kat Uniten Facebook

Baru-baru ni ada Share & Win Contest yang akan tamat pada 30 April iaitu esokkk!!

Copy dari Facebook Uniten

Dear Contestants of UNITEN Share & Win Contest,

TWO (2) more days to share your caption before the deadline (30 April 2014). You may submit your permalink viahttp://www.uniten.edu.my/share&win by 11:59 PM on 30 April 2014.

*** Make sure your post is viewable by “Public”. Otherwise, we are unable to trace your private post through Facebook and that post is considered invalid.

The evaluation will be started from 1st May 2014 until 20 May 2014.

Assessment :
50 % from the total of "Like" on your shared caption, and another 50% will be evaluated by our judges from the department of HEP, COIT, IT specialist, Marketing and Corporate Communications.

Results will be released on 30 May 2014.

Thank You.


Copy dari Facebook Uniten.

So, warga UNITEN apa lagi..join lah contest ni..:p

Terima Kasih Nuffnang sebab bagi CPUV Uniten Awareness ni..boleh la tambah duit tabung nanti..wihuu!

0 ucapan tetamu jemputan :