Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 22, 2014

Wis Putih lulus KKM dan HALAL

Assalamualaikum..

Mencari yang halal itu adalah harus ye. Selalunya mesti ramai yang tertanya-tanya produk apa yang halal dan bagus untuk kulit ye..hmm..lepas godek-godek...then dapat produk baru daru supplier..hehe..

Introduce uolls Wis Putih..bila sebut wis putih ni dalam bahasa jawa wes tu maksudnye sudah..so meaning dah putih la ye..hihii :p



WIS PUTIH kalau kita pakai boleh tahan sebulan. Then lulus KKM



- NOT140403933K

- NOT140403934K
- NOT140403900K
- NOT140403901K

Ini bermakna tiada pengelupasan, tiada bahan merbahaya seperti hydraquione dan mercury. Selamat digunakan termasuk ibu mengandung.

Kenapa kena pilih wis putih?

Sebab produk ni tidak menghakis, selamat digunakan dan dijamin Halal

Selain daripada itu, dalam 1 set, ia mengandungi
  1. Sabun Herba- ada 5 herba terpilih, ada GLUTA
  2. Toner- mempunyai 17 stemcell terbaik dunia termasuk epal
  3. CC Cream- ia ringan dengan 200,000mg agen bahan pemutih
  4. Night Cream- Gabungan herba terpilih dan ada sunblock
TESTIMONI







Harga???

Asal adalah RM260 tapi sekarang ni tengah promosi...harga RM110 sahaja. Meletops kan kan..hihik

2 ucapan tetamu jemputan :

Mawa Aman said...

Assalam sis, skrng I pakai AqChantique skincare. Blh kah I trus tukar pakai wis putih Tampa rehatkan muka 1 minggu dulu? Kerana ada yg mengatakan tak payah & ada yg mengatakan mesti rehatkan dulu.

nor isneini mohd ayob said...

@Mawa Aman W'salam..hi..lbh baik rehatkan kulit muka dlu..bg neutral, br pakai produk baru sis..sbb takut nnt chemical product yg lama bg kesan x elok kat kulit bila kita x neutralkan smula kulit..:)