Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 15, 2014

K-WHITE38 for breast & skin ^_^

Assalamualaikum

Femes betul ZOFEA BEAUTY SECRET sejak 2 menjak ni..masing2 nak body cantik kan..hihi..di sebabkan ZOFEA sekarang out of stock, kena tunggu next week baru ada stok baru masuk yer..

Tapi yang tak sabar nak kulit cantik & body cantik boleh juga try KWHITE 38, berperisa dark choc yang sedap!

Menggabungkan O5 pengestrakan teknologi terkini, cepat diserap. Keputusan cepat seawal 60 saat ( Insyaallah)

Kesan selepas minum K WHITE 38

  • Kulit semakin putih (Serius !)
  • Payudara semakin keras
  • Akan kembali dara seawal 60 saat terasa kesan serta merta
  • Anak dara akan semakin berseri dan putih
  • Wanita yang sudah berumah tangga kembali dara
Pss : Sesiapa yang dah boring minum supplemen perasa strawberry/ribena ke boleh lah try perisa dark choc ni pulak.hehe

Antara keistimewaan K-White38
  • Memerahkan melanin kulit agar kulit menjadi putih kemerahan
  • Mencerahkan celah ketiak, celah miss v agar sekata
  • Mengurangkan bau badan dan bahagian intim agar harum & enak
  • Memberikan tenaga berpanjangan dan badan akan segar dan cergas
  • Merawat masalah keputihan
  • Menggebukan kulit
  • Membantu memerahkan puting payudara yang gelap
  • Melambatkan menopause
  • Menganjalkan, memontokkan payudara dan punggung agar terbentuk bulat & cantik
  • Menambahkan saiz payudara bagi yang terlalu kecil
  • Bagi yang sudah besar, ia membantu agar kekal menawan dan semakin anjal
  • Mengetatkan dan zip Miss V
  • Awet muda
Kenapa dark choc??
  • Meningkatkan kadar kolestrol baik HDL dari LDL
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Dark Choc dibuat dari tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran. Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan
Dengan bertawakal Insyaallah 100% berkesan membantu masalah wanita kini. Jom cantik bersama untuk suami.hehe..

Belum cuba belum tau.






# Khas untuk wanita sahaja
# Wanita hamil dilarang ambil K WHITE 38
# Ibu menyusu boleh amalkan KWHITE38

BERMINAT??

Harga termasuk kos pos :
1 BOX : RM90 SM),  RM95 (SS)
2 BOX  : RM 165 (SM) , RM 170 (SS)
100% Original !!
Trusted Seller !
Pembayaran : 

CIMB Nor Isneini Binti Mohd Ayob - 7017514734
Maybank Nor Isneini Binti Mohd Ayob - 162393806725
BSN Nor Isneini Binti Mohd Ayob- 1015429000008276


Hantarkan bukti pembayaran
E-mail : norisneiniayob@gmail.com
Whatsapp : 017-6384571
Facebook : Nor Isneini Binti Mohd Ayob


Barang anda akan sampai 1-3 hari waktu bekerja








0 ucapan tetamu jemputan :