Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 4, 2014

Libresse Long Term Phase Campaign- Cost-Per-Unit-Visit (CPUV) Campaign - Still On Going!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..daripada post Uniten Awareness Campaign, Nuffnang telah tambah lagi iolls punya untung dalam Account Nuffnang..hehe..nak tau cara macam mana nak tambah duit? Tengok contoh ini uniten-awareness-campaign .

Pagi-pagi ni terus excited nak cek berapa dah ada dalam account..hehe..Thank you so much Nuffnang..

Now, Libresse Long Term Phase Campaign- Cost-Per-Unit-Visit (CPUV) Campaign still on going dan ada la tambahan CTR Bonus..hehe.saja nak share, boleh lah blogger baru belajar macam mana nak earn duit melalui Nuffnang..

Jom sama-sama tambah ilmu..^_^

Jangan lupa singgah untuk tengok produk-produk supplement seperti Sabun Al-Razi, Chriszen Foundation, Advance pure serum, dan lain lain di sebelah kanan blog ini...

Terima kasih daun keladi..^_^

0 ucapan tetamu jemputan :