Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 28, 2014

Tips kulit gebu dengan Ibu Putih Collagen Drink

Assalamualaikum..

Sekarang ni banyak sangat produk kecantikan yang berada dipasaran. N then buat kitee selalu nak cuba benda baru sebab tengok kulit orang lain cantik bila amalkan produk tuh.

Kat sini silapnya..sebenarnya semua produk fungsinya sama, but ada certain produk ada tambahan fungsi lain dari segi breast dan lain-lain..tapi still mengutamakan kulit yang gebu dan glowing. Cuma satu je sebenarnya, KONSISTEN!

Kalau asyik tukar produk macam mana nak tengok hasil dalam diri sendiri kan..hehe..so sekarang ni iolls dah decide nak stick to 1 product only..and baru nak try..sebabnya iolls jenis yang suka skip makan supplement, jadi dengan Ibu Putih Collagen Drink ni dengan perasa coklat, iolls yakin iolls takkan skip lagi, sebab ia boleh minum sebagai breakfast iolls..Lagi satu, ia ada KKM so tak perlu risau. hihi


Fungsinya?

Untuk mendapat kecantikan yang diidamkan..
  • 50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten (kalau nak cantik jangan la malas nak bancuh yerr)
  • Tona kulit lebih cerah dan sekata
  • Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
  • Menghilangkan parut serta bintik hitam
  • Memudarkan dan menghilangkan jeragat
  • Mengecilkan pori-pori yang terbuka
  • Kulit lebih cantik dan bermaya, segar, anjal dan berseri
  • Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
  • Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
  • Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
  • Anti penuaan
  • Menguatkan akar rambut dan kuku
UNTUK KESIHATAN DALAMAN
  • Membantu mengurangkan gejala resdung
  • Menguatkan sendi-sendi tulang
  • Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
  • Memulihkan rekahan tumit kaki
  • Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
  • Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang dan menstabilakan hormon
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu
  • Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
  • Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
  • Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
  • mengempiskan perut buncit
  • Tidur yang berkualiti dan lena
KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK
  • Marine Collagen
  • Glutathione
  • Chocolate powder
  • Cocoa Powder
If uolls nak order juga boleh contact thru whatsapp 017-6384571 (Nani)

Harga: RM70 sahaja untuk 1 jar ! Murah kan? ^_^

0 ucapan tetamu jemputan :