Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jun 2, 2014

2BE GORGEOUS FIBER MURAH DAN BERKESAN:NYAH TOKSIN, LANGSING, CERAH BERSERI DAN SIHAT BERTENAGA

Korang dah makan macam-macam supplement kurus tapi masih lagi tak berjaya turun? Hmm mesti skip makan kan..takpun main bedal je makan semua jenis makanan kan uolsss...(sila marah diri sendiri sekarang)

Nak kulit cantik, badan kurus, bertenaga sepanjang hari, kita kena detox segalaaaa toksin dalam badan. Jadi iolls cadangkan uolls ambil 2BE GORGEOUS FIBER. So before fikir nak beli supplement mahal-mahal and skincare mahal-mahal, lebih baik buang toksin dulu okiess.

Ingat, 90% penyakit dan masalah badan disebabkan oleh pengumpulan toksin di dalam tubuh anda.


Antara petanda badan banyak toksin:
  • Badan berpeluh dan berbau
  • Rambut gugur, lingkarang gelap bawah mata
  • Kulit berkudis, jerawat, bisul, gatal, ruam
  • Sering sakit kepala dan emosi tidak terkawal
  • Tidur terganggu
  • Cepat letih, mengantuk, lesu
  • Berat badan berlebihan dan selulit
  • Warna kulit tidak sekata, kusam
  • Metabolisme rendah
  • Sentiasa sakit bahagian sendi/tulang
  • Sembelit


MANFAAT DAN KHASIAT 2BE GORGEOUS FIBER
  • Membantu membuang toksin di dalam badan
  • Menyihat, mencantik dan menyerikan kulit
  • Membakar lemak
  • Membantu mencuci darah dan membersihkan kolon/usus
  • Menghilangkan lebihan gula dalam badan
  • Membantu menjana sel kulit baru, menguatkan kuku, rambut, tulang, gusi dan gigi
  • Membantu sistem dalaman badan dan mengelakkan sembelit/buasir
  • Mengurangkan sakit /pening kepala
  • Menjadikan badan lebih bertenaga
  • Memudarkan parut jerawat/cela/kulit kusam
  • Merendahkan kolestrol dalam darah
  • Memberi vitamin a.c.d.e dalam badan
  • Tinggi dan kaya anti oksidan untuk anti penuaan/awet muda
  • Menghilangkan bau badan dan nafas berbau
KANDUNGAN 2BE GORGEOUS FIBER
  • Formula gabungan superfruit, sayuran dan kekacang terhebat, menyumbang kadar orac yang tinggi, 100% organik, kesan dijamin dalam 1 minggu! Produk ini adalah makanan ernutrisi, kaya fiber semulajadi yang boleh diamalkan setiap hari tanpa kesan sampingan
  • Madu-Penyumbang tenaga dan agen awet muda
  • Soy lechitin-agen membakar lemak yang berkesan tanpa menganggu hormon
  • Serbuk mutiara-agen detoksifikasi terbaik dan membantu mencerahkan kulit
  • Gabungan kekacang seperti badam, walnut dll yang kaya serat untuk nyahtoksin yang teratur
  • Gabungan sayuran terbaik seperti zuchhini,alfafa, bayam, rumpai laut, grape seed oil, flax seed oil, chlorella
  • Mengandungi buah-buahan tempatan dan antarabangsa yang kaya dengan vitamin seperti acai, delima dan rasberry
  • Mengandungi ekstrak pelbagai jenis fiber dan bijirin sperti wheat berries n husk


CARA PENGAMBILAN
  • Kacau/shake 1 scoop 2BE GORGEOUS FIBER dalam 1 cawan air suam
  • Minum 30 minit sebelum sarapan.Untuk rasa enak dan tujuan diet (pengganti kepada sarapan berat seperti mee goreng dan nasi lemak ), boleh masukkan ia dalam minuman kegemaran anda yang lain sperti jus, susu dan coklat untuk rasa yang enak dan mengenyangkan
  • Untuk minggu pertama minum setiap pagi, Minggu seterusnya memadai 2-3 hari sekali sahaja.
  • Bagi yang mengalami obesiti, boleh minum setiap hari untuk tujuan pembakaran lemak dan penyingkiran toksin berlebihan sehingga berat badan ideal dicapai


1 jar boleh tahan berapa lama??

Bagi yang ambil 2 hari sekali- tahan 1 bulan
If ambil 1 hari sekali - tahan 2 minggu


BERMINAT NAK CUBA? JOM LA TRY. BILA DAH BERJAYA BOLEH REPEAT BANYAK KALI & PROPOSE PADA KAWAN LAIN ^_^

HARGA PASARAN
RM50 (SM), RM55  (S/S)

HARGA PROMOSI
1 JAR RM45 (SM), RM50 (S/S)
150gm/jar
Harga termasuk kos pos

Penghantaran:



CARA ORDER:
☎  Whatsapp 017 6384571 (Nani)

0 ucapan tetamu jemputan :