Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jun 26, 2014

Cara perempuan tengok World Cup

Assalamualaikum...

Hihi sementara amik mood nak kemas rumah, sesaje nak bercerita..

Semua orang tau World Cup ni setiap malam ada game pukul 12 malam, lepas tu ada lagi pukul 3 pagi. FUhh..

Weolls tau kan kalau lelaki tengok bola, diorang akan tengok skill bermain, menggelecek, tanduk bola, pas bola..tapi kalau aku (sejak bila reti tengok bola pun tak tau), aku mesti tengok body pemain bola.HAHAHA., then if diorang terpijak kaki pemain lain, tergeliat kaki, tersepak muka, tertanduk muka...aku pun mula la terasa sakit sendiri..padahal kita bukan rasa pun sakit tu..

So, itu la bezanya..haha..nak sambung lagi tak tau nak citer ape..

Malam tadi buat cream puff, tapi cream puff penyek!! tak jadi! T_T

0 ucapan tetamu jemputan :