Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jun 10, 2014

Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com



Assalamualaikum..

Bila dapat tau ada giveaway ni terus nak buat entry. Ya Allah bestnye kalau dapat wang tunai!! Boleh la iolls beli barang-barang nak buat kek..haha sekarang pun hati dah macam eksited dapat..haha..nyampah dengan kegedikan diri sendiri!

giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin.com

Ni adalah antara syarat-syarat penyertaan...jom lah join..mana tau ada rejekinyer..

Contest berlangsung selama sebulan iaitu bermula dari 3 jun-30 jun 2014..

Hadiah:
Wang Tunai RM50.00 + 1 sabun pemutih carawhite bernilai RM60.00 x 10 pemenang

Syarat:
  1. Buat entry bebas bertajuk "GIveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com
  2. Copy Banner di atas dan link kan ke entri ini
  3. Follow Google+ (Di side bar blog  SyuhadaBaharudin.com)
  4. Like Page  SyuhadaBaharudin.com
  5. Follow Twitter  SyuhadaBaharudin.com
  6. Follow Instagram @Syuhada81
  7. Tinggallan link entri di  SyuhadaBaharudin.com


Sesiapa nak join boleh pergi ke link ini di blog  SyuhadaBaharudin.com


************************************************

SERUM BIOWHITE COLLAGEN


Serum BioWhite Collagen dapat mengatasi masalah utama kulit, dengan harga berpatutan, si pemakai mampu tampil berseri dan menawan setiap hari. 

Uolls taknak ke hilangkan masalah eyebag yang bermaharajalela kat bawah mata tu..hehe.. Eyebag, tona tak sekata, kulit berminyak hilang. Jom dapatkan Serum No 1 Asia dan Serum PERTAMA boleh disapu dan diminum. Wowiiiieee!

Kandungan
  • Air Suling
  • Sarang burung walit
  • Madu
  • Aloevera
  • Vitamin C
  • Pati oren
  • Air suling
  • Collagen
  • Seaweed
KHASIAT:

  • Mencantikkan kulit wajah agar berseri dan lembap sepanjang hari
  • Melambatkan proses penuaan
  • Menghilangkan parut jerawat, pembedahan dan kesan regangan kulit
  • Mengecilkan liang pori
  • Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan tona kulit
  • Membaiki sel-sel kulit mati dan pembentukan sel baru
  • Memulihkan kulit kering dan nyah hidrat
  • Mengawal penghasilan minyak pada kulit dan mengawal PH kulit
  • Meningkatkan metabolisme kulit untuk memperbaharui sel kulit mati
  • Sesuai untuk semua jenis kulit

HALAL DAN SELAMAT!!
TESTIMONI







BERMINAT?

1 BOTOL RM95 (SM) & RM 105(SS)

Harga termasuk kos pos

Penghantaran:



CARA ORDER:
☎  Whatsapp 017 6384571 (Nani)


1 ucapan tetamu jemputan :

arz moha said...

http://www.arzmoha.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

semoga berjaya dari segmen yang sama