Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jun 1, 2014

Tips pemakaian Chriszen Moist Cake Foundation

Assalamualaikum

Hai korang, hari ni nak bagi tips pemakaian Chriszen Moist Cake Foundation yer..



  1. First apply ampoule/serum ye..titiskan 2 titik ke tapak tangan then sapu pada muka, ratakan..tepuk tepuk muka sikit (lagi best buat depan kipas) :p
  2. Biarkan 1 minit
  3. Combine yang coklat & putih tu secara membulat, warna dah sebati baru lah apply pada muka, sapu serata yang mungkin.
  4. If rasa muka macam berbelak, basah kan muka dengan air and then keringkan, ingat cara keringkan muka bukan dengan cara menyapu yerrr..tapi cuma letakkan kain pada muka , biar air tu serap sendiri.
  5. Dah nampak okay, baru make up macam biasa.hehehe..
Ni tips dari iolls lah, if nak try boleh try dulu tengok hasil macam mana..mihmih

Till then.

Oh now each code available ye.
If nak order just whatsapp 017 638 4571(Nani)
RM59 free ampoule guys. ^_^



0 ucapan tetamu jemputan :