Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 11, 2014

Nuffnang tak bagi CPUV lagi..huk

Salam 14 Syawal

Eeh eh balik dari kampung terus nak online sebab nak cek iklan Nuffnang dan dah berapa banyak duit kocek yang terkumpul dalam akaun Nuffnang iols tu..hmph..rupanya iklan CPUV semua dah dikreditkan..harap-haraplah Nuffnang bagi lagi Iklan CPUV..almaklumlah time puasa & raya takda masa nak update blog @ malas sikit..hahah..

Jeles pulak dengan hakak iolss si miszrosalina tuh..hahahahaha..banyak benor iklannye...:p


okebai

1 ucapan tetamu jemputan :

alin said...

nape tak buat link kat nama blog aku tu? kahkahkah kbai.