Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 14, 2014

New CPUV Nuffnang Campaign September


Hai y'ols! Alhamdulillah Nuffnang bagi lagi CPUV Campaigns. Untuk bulan September ni kite dapat 2 lagi Nuffnang Campaigns. Tehehe~ Iaitu...

Sanofi Lactacyd Phase 2 Campaigns. If terjumpa iklan ni boleh la klik ye.


Maklumat lanjut boleh layari http://www.lactacyd.com.my/. Y'ols jugak boleh masuk contest & request sampels kat website ni. hihi.

CPUV yang kedua untuk bulan September iaitu RWG-Ice Age Adventure 
Cover Photo

Korang boleh layari facebook : https://www.facebook.com/ResortsWorldGenting untuk mengetahui lebih lanjut tentang Ice Age Adventure ni.

Terima Kasih Nuffnang. Okebai. :p

2 ucapan tetamu jemputan :

Alynn Azman said...

Assalammualaikum..kunjungan drd blog syira lokman .follow sini ..:)

Wahhhh! cpuv lg..tahniah !!!

nor isneini mohd ayob said...

@Alynn Azman hehehe..tenkiu, hari2 tengok nuffnang ni..kalau ada yg on going cepat2 update..hehe