Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 2, 2014

Jimat-jimat McD - CPUV Nuffnang October 2014

Alhamdulillah...tenkiu Nuffnang..againnnn...bagi lagi kempen CPUV nih..

Kali ni dapat CPUV- Jimat-jimat McDonalds!!!


Wowieee...McD ada menjalankan kempen jimat-jimat uolls...sesape yg tengah berjimat sempena harga minyak naik ni..boleh la makan McD hari-hari..hahahhaa..

Beli 1 Chicken McCountry dapat free sebijik lagi beger yang sama...BUY ONE GET ONE FREE!

Beli Sausage McMuffin with Egg harga cuma RM2.95 jeee...boleh la singgah breaf\kfast kat McD tu..

Pastu sesape yang suka kan Happy Meal harga cuma RM5.95 tauuuu...


Oklah kalau terjumpa iklan McD ni kat blog iolls boleh la tolong klik kan..iols pun nak kayooo jugak..hahaha



0 ucapan tetamu jemputan :