Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 3, 2014

Trusted seller bagi peniaga online macam saya..

Alhamdulillah..

Sejak berniaga online ni, rasa seronok sebab tak kena marah dengan bos. hahaha. Rezeki pun Alhamdulillah semakin murah especially time akak-akak kite kat luar tu masuk gaji.hihi

Baru tadi ada regular customer whatsapp, dia cakap aku peniaga online yang sukses dalam pengeposan barang. Ada lagi customer cakap aku ni layan je pertanyaan customer pasal produk-produk. Alhamdulillah....Terima Kasih sebab beri kepercayaan kepadaku untuk terus berniaga. ^_^

Lepas ni harap-harap makin bertambah rezeki. Amiinn..

Sesiapa nak order supplement/lotion kurus / pil kurus original boleh terus whatsapp 017-6384571 .

Tenkiu.


***********************************************


Nak let go murah-murah je semua ni, sebab previous customer cancel order.

1 Sabun AL-Razi : RM 40
1 Chriszen Moist Cake Free Ampoule : Code 1/ Code 2 : RM45
1 MZ Fat2Fit Mist Spray : RM50
1 Perla Choc : RM55

Semua termasuk kos pos untuk Semenanjung, Tambah RM4 untuk Sabah Sarawak

0 ucapan tetamu jemputan :