Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 9, 2014

Viva Eyebrow - Kening nampak kemas dan cantik!!

Bismillahirrahmanirrahim..

Sekarang ni memang trend pakai eyebrow liner kan kan..lagi2 yang warna brown-brown gituh. Viva eyebrow ni memang famous dikalangan makeup artis. Murah je.

Kelebihan :


  • Waterproof
  • Black / Dark Brown sesuai dengan wanita Asia, pilihlah nak warna apa..hihi
  • Long lasting
  • Popular dikalangan makeup artist


Tapi kalau ada eyebrow liner tapi tak pandai nak pakai pun susah jugak.huhu..jom belajar sama-sama.


BERMINAT??

Harga : 
Sebatang : RM15 (SM) / RM20 (SS)
Beli lebih dari 1 batang dapat harga diskaun!! ^_^

Pembayaran : 
CIMB Nor Isneini Binti Mohd Ayob - 7017514734
Maybank Nor Isneini Binti Mohd Ayob - 162393806725
BSN Nor Isneini Binti Mohd Ayob- 1015429000008276


Hantarkan bukti pembayaran
E-mail : norisneiniayob@gmail.com
Whatsapp : 017-6384571
Facebook : Nor Isneini Binti Mohd Ayob


Barang anda akan sampai 1-3 hari waktu bekerja


0 ucapan tetamu jemputan :