Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Feb 5, 2015

Nuffnang 2015

Alhamdulillah.
Amount nuffnang dah boleh Cashout. Tapi nak simpan lagi boleh tak. Hihi

Untuk bulan Januari lepas nuffnang bagi kempen Lactacyd 150ml promotion cpuv campaign.

Dulu pernah request sample dari lactacyd ni. Korang pun kalau nak try boleh request sample dulu, mane la tau berkenan. Hihi

Boleh view Lactacyd website untuk promosi & sample request : http://www.lactacyd.com.my/about-lactacyd/news

P/s: dah 34 weeks. 😮

0 ucapan tetamu jemputan :