Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 24, 2015

BABIES BLINK WHITENING SET: . Miliki kulit wajah yang bersinar dan kenyal seperti bayi.


BABIES BLINK 5 IN 1 MURAH ORIGINAL !!!

Set terbaru yg ada penambahan toner dalam satu set !!! 

kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam

ia dpt mengecilkan pori2 muka,

mencerahkan

17x ganda dari agent pemutih!!! 

membantutkan naik jerawat, matikanjerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!! 

cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!! 

ternyata berkesan ori punya:) 




1 SET BABIES BLINK 5IN1 MENGANDUNGI :

1) BABIES BLINK GLUTACOLL SOAP - 60 GRAM

2) BABIES BLINK ANTIBIOTIC DAY CREAM - 20 GRAM

3) BABIES BLINK MAGIC NIGHT CREAM - 20 GRAM

4) BABIES BLINK WHITENING REPAIR SERUM - 10 ML

5) BABIES BLINK TONER WHITENING PERFECT - 40 ML



PRODUK BABIES BLINK 5IN1 :

** TIADA PENGELUPASAN

** TIADA BAHAN2 TERLARANG!

** PRODUK BUMIPUTRA

** TIADA KESAN SAMPINGAN

** BERDAFTAR DENGAN KKM

** 1SET PENGGUNAAN 1 BULAN LEBIH KE 2 BULAN





KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK 5IN1

- Mengecilkan pori-pori wajah.

- Mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih.

- Menjadikan kulit cerah + pinkish.

- Melicinkan kulit secara maximum.

- Membantutkan kenaikan jerawat baru.

- Membantutkan pertumbuhan jerawat.

- Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat.

- Melembapkan kulit seperti chewing gum.

- Mengimbangkan minyak berlebihan.



BERAPA LAMA KESAN DIPEROLEHI? 1HARI / 1MINGGU / 2 MINGGU?

**Kesan seawal 24 jam sehingga 1bulan. 

Maximum result konsisten 3 bulan penggunaan. 

Ini bukan magic. kesan akan diperolehi secara berperingkat. Untuk pencerahan bergantung pada tona kulit anda. jadi jangan la nak nikah bulan 12 hujung bulan 11 baru nak beli dan mengharapkan kesan yg drastik.. So fikir-fikirkan.


CARA MENGGUNAKAN SET BABIES BLINK

GLUTACOLL SOAP

Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam 

bilas dengan air dan keringkan

WAKTU PAGI

Sapu krim siang (antibiotic day cream) babies blink di serata wajah. 

Elok pakai nipis-nipis sahaja untuk kesan kulit kelihatan glowing.

WAKTU MALAM

Titiskan sedikit serum di tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering. Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

TONER WHITENING PERFECT

Sapu atau gosok toner pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah. 

Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran. 

Elakkan guna di sekeliling mata.

FUNGSI-FUNGSI SET BABIES BLINK 5IN1

BABIES BLINK GLUTACOLL SOAP - 60 GRAM 

(NOT 140405964K)

- Menghilangkan bintik-bintik hitam

- Mengecutkan jerawat

BABIES BLINK MAGIC NIGHT CREAM - 20 GRAM 

(NOT140405963K)

- Mencerahkan 12 kali ganda

- Melicinkan kulit

- Menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat

- Sekatakan tona kulit

- Menghilangkan jerawat

- Menghilangkan parut-parut jerawat dan bintik hitam

- Menggebu dan menghaluskan kulit

- Mencerahkan kulit seawal 24 jam

- Kulit lebih pinkish dan kenyal

- Mengecilkan pori, sesuai untuk semua jenis kulit

- Boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish

- Sesuai dari umur 12 tahun ke atas

BABIES BLINK ANTIBIOTIC DAY CREAM - 20 GRAM

(NOT140405962K)

- Mencegah pertumbuhan jerawat

- Meresap minyak di muka menjadikan kulit bebas minyak

- Membuatkan kulit segar dan berseri

- Memberikan perlindungan penuh dengan SPF60

- Sesuai untuk semua jenis kulit

BABIES BLINK WHITENING REPAIR SERUM - 10 ML

(NOT140405965K)

- Mencerah dan membekalkan lembapan pada wajah

BABIES BLINK TONER WHITENING PERFECT - 40 ML

- Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan

- Mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain

- Menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah, agar kulit nampak bersinar seawal 1 minit. 

KANDUNGAN SET BABIES BLINK :

99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :

1. Pati Ibu Putih

2. Krim Glutathione

3. Pati Buah Berry + Susu Madu

4. Whitening Serum 20ml

SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE :

1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening?
Harga promosi kita bagi RM55.00 Semenanjung / RM60.00 Sabah/Sarawak. PERCUMA kos penghantaran.

2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?
99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAKtidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain.

3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?
Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.

4. Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni?
Boleh tiada masalah

5. Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening?
Diasaskan oleh pengasas Lyanaz Beauty Care

6. Bagaimana cara pemakaian Set Babies Blink ni?
Cara pakai :
1. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) utk menutup pori2 wajah
3. Pagi : Apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Untuk kulit extra kering : mix kan sikit krim siang dengan air
Untuk kulit berminyak & berjerawat : Maintain sahaja, tp kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan

7. Boleh borong tak Set Babies Blink ni?
BOLEH, tapi kena tanya keberadaan stok (stok cukup @ tak), SMS/Whatsapp saya utk harga borong.

8. Kulit sensitif boleh guna tak?
Bergantung kepada situasi kulit. Kandungan Babies Blink tidak membahayakan. Beritahu kami masalah/situasi kulit anda, tahap mana dan kami akan membantu anda sebaik mungkin

9. Ada buat HARGA ISTIMEWA tak?
ADA, setiap pembelian Babies Blink bersama apa-apa product lain di fb kami. Dijamin berpatutan. Bergantung kepada stok.

10. Boleh beli loose tak? Means beli asing-asing produk Babies Blink ni?
BOLEH, tetapi harganya agak mahal. Seelok-eloknya beli satu set untuk kesan yang menakjubkan.

11. Berapa lama untuk dapatkan kesan pencerahan selepas guna Babies Blink?
Kesannya seawal seminggu depends on kekerapan pemakaian & tona kulit.

12. Saya ada jeragat, boleh hilang tak jeragat tu kalau pakai Set Babies Blink ni?
InsyaAllah boleh, selalunya dalam masa sebulan ke 2 bulan bergantung kepada ketebalan kulit dan punca jeragat tersebut.

13. Saya ada jerawat yang teruk, boleh ke hilangkan jerawat ni serta merta dengan Babies Blink ni?
InsyaAllah dengan kaedah penggunaan yang betul & konsisten, jerawat akan surut dan kecut. Perlu diingatkan, jerawat tumbuh disebabkan banyak faktor seperti hormon, kotoran luaran & dalaman dan sebagainya. Bukan sesuatu yang pelik jika jerawat keluar kerana Babies Blink bukanlah ubat untuk penawar jerawat tetapi merawat masalah jerawat & kulit muka . Teruskan penggunaan seperti biasa, InsyaAllah jerawat yang tumbuh akan kecut serta merta.

14. Sabun Glutacoll Babies Blink boleh potong tak?
BOLEH, untuk penjimatan. Tiada masalah.

15. Ada pantang apa-apa tak kalau guna Babies Blink? Contohnya compact powder?
TIADA pantang, cuma jauhkan dari chemical based.

16. Masa mula-mula pakai Babies Blink, kulit mula mengelupas. Apa yang patut saya buat?
Pengelupasan berlaku atas beberapa sebab :
1. Kulit muka terlalu nipis sebab selalu bertukar-tukar skincare, gatal berpunca pencemaran kosmetik terdahulu.
2. Gap (jarak) anda stop menggunakan skincare lama amat dekat.
3. First time pakai skincare yang peeling jadi gatal disebabkan sel mati yang ditanggalkan.

Jika sebelum ni anda pernah memakai apa-apa skincare, anda diwajibkan rehatkan kulit seketika dalam seminggu-2 minggu supaya kulit anda kembali normal dan tidak terkejut dengan pemakaian skincare baru. Digalakkan mempunyai pelembap/penyegar untuk mengekalkan kelembapan kulit serta mempunyai perlindungan UV/sunblock yang melindungi dari both UVA & UVB sbb 2 jenis UV ni kesannya terhadap kulit juga lain & sunblock yg mempunyai SPF yang tinggi.

Untuk kes sebab 1 : Berhenti dulu dan guna cara tradisional
Untuk kes sebab 2 : Jarakkan lebih lama at least 2 minggu
Untuk kes sebab 3 : Teruskan penggunaan dan selang-selangkan penggunaan krim malam

Testimoni:















READY STOCK....!!!

READY STOCK....!!! 

BABIES BLINK ORIGINAL MURAH 

1 RM50 (SM) / RM55 (SS)

FREE POS

5 SET X RM30

10 SET X RM23

FREE POS SEMENANJUNG (BY CITYLINK)

0 ucapan tetamu jemputan :