Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Oct 9, 2015

IZEARA 6INCH BODY SERUM - RAHSIA ENOT KURUS


NEW PACKING
Rahsia Kurus ENOT dengan 6 Inch Hanya 48 Jam


SAPU JER BOLEH KURUS KE ??
Inilah soalan pertama kak enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum....
Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari,
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka produk 6 Inch Body Serum Izeara ni betul2 powerfull.
Kak enot dah berjaya turun hampir 28 KG hanya dlm masa 35 hari...5 Star kak enot bg pd Produk ni....
Berminat nak kurus pantas dgn sapu2 jer....
 LEPAS BERSALIN PERUT I BUNCIT HABIS....
Malu & sekarang nak jaga bebetul...
Pakai Serum Kurus Sejuk Langsung X panas..
Guna 2 Kali Sehari 2 Kg Turun....
Proven & Terbukti pada perut i.
Jadi, dah x malu lagi dgn cik abang
Sekarang suami pon bertambah bernafsu tengok i tau..
Nadia 29 Negeri Sembilan
“Turun 6 Inchi selepas guna 48 Jam ! Really amazing result,
macam xpercaya pun ada..
Ukuran asal dkt 16inch, lepas guna 48jam, 10 inch !
Seluar yg biasa guna ketat pon memang longgar habis.
Really thankfull pd produk 6 Inch Body Serum ni,
dahlah murah ,berkesan sgt2.. tq2
Rita 30, Kuala Lumpur
# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #
" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.
Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment..
1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba
memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2
- anita 26 Anita Kuala Lumpur 
 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan
Apakan kandungan didalam 6 inch body serum
Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.
garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.
6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K
Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?
Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.
6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.
SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..
saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.
CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM
Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!
TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM
 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.





 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 
“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..
Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa
## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,
WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …
IZEARA 6INCH BODY SERUM 
NEW PACKING
READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.
❥ Harga Promosi Kami 
RM 80 (SM) / RM85 (SS)
POS :
PERCUMA  ! 
______________________________
BORONG  IZEARA 6 INCH SERUM MURAH 
5 BOTOL X RM60 = 300
10 BOTOL X RM51 = 510
FREE POS SEMENANJUNG (BY CITYLINK)

Follow my new Instagram @nabeautyshoppe17 :-)

2 ucapan tetamu jemputan :

eyka SN said...

betul kaa? saya nak cuba jugak.. :)

nor isneini mohd ayob said...

@eyka SN mehh whatsapp +6017 638 4571 hihi