Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 10, 2015

IKEA -cpuv nuffnang August 2015

Amboiii sejak ada baby ni memang x ngadap blog & nuffnang ponnn.. Da la mengalami masalah rambut gugur pastu mcm mak lampirrr..huhu..lagi2 time2 anak meragam takmo tido, sakit perut dan etc etc..wuwuwu

Memang x cukup tidoooo..

TAPII nasib baik ada tab & intenet boleh la hilangkan perasaan mak lampir tu..hihi

Hmm da lame tak jenjalan dgn kakak aku puan rosalina tuhh..mase bujang selalu ikut2 je dorang jalan2..die rajin g ikea pulak tuhh..

lagi2 baru2 ni ada saless..hahh ramai gilsss kat IKEA tu..

pehtu bukak2 nuffnang ni teribe ada la seketul kempen cpuv berjudul IKEA...kesiannyelah kok seketul je..hmm nasib engko la nani..

Pape pon rejeki tetap rejeki...mai singgah blog iolss.. fb iolss ke mariii murahkan rejeki iolss beli la babies blink ke, syma beauty ke, slimric ke, gc max burner ke...

Mai singgah fb page kite NA BEAUTY SHOPPE..lebih senang disitu sebab guna page manager je..senang update sambil2 buai anak..hahaha



0 ucapan tetamu jemputan :