Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 13, 2015

Nuffnang cashout & CPUV Nuffnang rejeki tak boleh tolak

Huaa lepas klik cashout tu terus akaun kite jd 0.00 balik. Hmm hmm..pastu Alhamdulillah rejeki nuffnang bagi semalam..hihi


Thanks nuffnang.!!




Hari2 tengok Lazada..naakkk mesen jait niiii..

Hujung minggu ni harap ada diskaun banyak...hihi



Iklan jap :

Ni nak pergi klinik check up my baby damia..pehtu pakai la minaz instant shawl yang baru tuuu..best gak..sarung2 je siaapp..

Harga pengenalan RM45 je excluding postage., Instant shawl ni kite beli melalui personal shopper minaz kat ig..

Sila la contact @ps.aliaadnan




0 ucapan tetamu jemputan :