Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 18, 2015

TATI Skincare FREE POS!!!

TATI SKINCARE ni dah jadi virus virus skincare tau. Dah femes emes nih. Sape takmau kulit cantik sihat floless lagi kann.. Mai mai order kat akak pon boleh je adik2 sekelian.
Harga RM100 je free pos semenanjung.

Haaa sesape nak loose item tati pun boleh, dah ada jugakss..

TATI LOOSE ITEM *exclude postage
cleanser 60ml RM20
cleanser 120ml RM35
Sunblock 5g RM25
Day cream 5g RM25
Treatment 5g RM25
Night cream 5g RM25
Sunblock 10g RM45
Day cream 10g RM45
Treatment 10g RM45
Night cream 10g RM45
Toner 30ml RM25
Serum 20ml RM69.90 

Belum masuk kos pos ye yang loose item ni..biase la kadang orang beli 2, 3 sekali..nanti akak kirakan sekaligus je untuk awak2..hihihi

Sekali lagi akak minta ampun tiada COD, sebab dah serik dah..orang nak COD tapi lepas tu senyap sunyiii je takde bagitau pape lepaih tu...


If berminat boleh WA 0176384571 to order

If nak tengok produk2 lain & senang nak cari2 barang lain bole ke instagram : isneini_ym ye..tqvm uolss..semoga rezeki uols pun turut murah..amiinn..

#tatiskincare #tati

0 ucapan tetamu jemputan :