Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 4, 2015

2 Be Gorgeous - Packaging baru

Korang dah makan macam-macam supplement kurus tapi masih lagi tak berjaya turun? Hmm mesti skip makan kan..takpun main bedal je makan semua jenis makanan kan uolsss...(sila marah diri sendiri sekarang)

Nak kulit cantik, badan kurus, bertenaga sepanjang hari, kita kena detox segalaaaa toksin dalam badan. Jadi iolls cadangkan uolls ambil 2BE GORGEOUS FIBER. So before fikir nak beli supplement mahal-mahal and skincare mahal-mahal, lebih baik buang toksin dulu okiess.

Ingat, 90% penyakit dan masalah badan disebabkan oleh pengumpulan toksin di dalam tubuh anda.


Antara petanda badan banyak toksin:

Badan berpeluh dan berbauRambut gugur, lingkarang gelap bawah mataKulit berkudis, jerawat, bisul, gatal, ruamSering sakit kepala dan emosi tidak terkawalTidur tergangguCepat letih, mengantuk, lesuBerat badan berlebihan dan selulitWarna kulit tidak sekata, kusamMetabolisme rendahSentiasa sakit bahagian sendi/tulangSembelit


MANFAAT DAN KHASIAT 2BE GORGEOUS FIBER

Membantu membuang toksin di dalam badanMenyihat, mencantik dan menyerikan kulitMembakar lemakMembantu mencuci darah dan membersihkan kolon/ususMenghilangkan lebihan gula dalam badanMembantu menjana sel kulit baru, menguatkan kuku, rambut, tulang, gusi dan gigiMembantu sistem dalaman badan dan mengelakkan sembelit/buasirMengurangkan sakit /pening kepalaMenjadikan badan lebih bertenagaMemudarkan parut jerawat/cela/kulit kusamMerendahkan kolestrol dalam darahMemberi vitamin a.c.d.e dalam badanTinggi dan kaya anti oksidan untuk anti penuaan/awet mudaMenghilangkan bau badan dan nafas berbau

KANDUNGAN 2BE GORGEOUS FIBER

Formula gabungan superfruit, sayuran dan kekacang terhebat, menyumbang kadar orac yang tinggi, 100% organik, kesan dijamin dalam 1 minggu! Produk ini adalah makanan ernutrisi, kaya fiber semulajadi yang boleh diamalkan setiap hari tanpa kesan sampinganMadu-Penyumbang tenaga dan agen awet mudaSoy lechitin-agen membakar lemak yang berkesan tanpa menganggu hormonSerbuk mutiara-agen detoksifikasi terbaik dan membantu mencerahkan kulitGabungan kekacang seperti badam, walnut dll yang kaya serat untuk nyahtoksin yang teraturGabungan sayuran terbaik seperti zuchhini,alfafa, bayam, rumpai laut, grape seed oil, flax seed oil, chlorellaMengandungi buah-buahan tempatan dan antarabangsa yang kaya dengan vitamin seperti acai, delima dan rasberryMengandungi ekstrak pelbagai jenis fiber dan bijirin sperti wheat berries n husk


CARA PENGAMBILAN

Kacau/shake 1 scoop 2BE GORGEOUS FIBER dalam 1 cawan air suamMinum 30 minit sebelum sarapan.Untuk rasa enak dan tujuan diet (pengganti kepada sarapan berat seperti mee goreng dan nasi lemak ), boleh masukkan ia dalam minuman kegemaran anda yang lain sperti jus, susu dan coklat untuk rasa yang enak dan mengenyangkanUntuk minggu pertama minum setiap pagi, Minggu seterusnya memadai 2-3 hari sekali sahaja.Bagi yang mengalami obesiti, boleh minum setiap hari untuk tujuan pembakaran lemak dan penyingkiran toksin berlebihan sehingga berat badan ideal dicapai


1 jar boleh tahan berapa lama??

Bagi yang ambil 2 hari sekali- tahan 1 bulan

If ambil 1 hari sekali - tahan 2 minggu


BERMINAT NAK CUBA? JOM LA TRY. BILA DAH BERJAYA BOLEH REPEAT BANYAK KALI & PROPOSE PADA KAWAN LAIN ^_^

HARGA PASARAN

RM50 (SM), RM55  (S/S)

HARGA PROMOSI

1 JAR RM45 (SM), RM50 (S/S)

150gm/jar

Harga termasuk kos pos

Penghantaran:



CARA ORDER:

☎  Whatsapp 017 6384571 (Nani)

0 ucapan tetamu jemputan :