Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 11, 2015

Masker vietnam murah

Hai semuaaa..

Nak tak produk yang paling best untuk buang blackhead & whitehead yang super degil & super banyak kat celah liang roma?

vietnam blackhead whitehead mask.. mmmg super ohsem.. xpernah lagi jumpa mask yg boleh tarik blakched whithead dengan banyak n jayanya

free 20keping tisu untuk korang tepek lepas letak gel kat hidung

iolls x mau ckp banyak

ckp byk pon xguna kalau uolls xmau try... dijamin uolls xkan rugi 1 sen pon kalau try tau... iolls dah try tu yg berani recommend ..RESULT SUPER DUPER OHSEM 



cara guna 

 sapu gel di kawasan hidung /dagu

 tepekkan kertas tisu yg kita bg free tu

 biarkan 10 minit atau hingga kering

 tarik bperlahan dr bawah naik keatas

 basuh muka

testimonial









berminat untuk order??

harga kami:

1botol X RM8

BORONG

12 botol X RM3.50

* harga BELUM masuk kos pos

2 ucapan tetamu jemputan :

Anonymous said...

Nak contact mcm mana ye?

nor isneini mohd ayob said...

@Anonymous sms/whatsapp 017 638 4571 :-)