Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 7, 2015

Q'Sarra Skincare


Q'SARRA BEAUTY SKINCARE

Produk Q'Sarra Beauty Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia, selamat digunakan dan dijamin berkesan serta telah mendapat kelulusan GMP Dan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). 

Tak perlu ragu-ragu jika digunakan.

No. Kelulusan KKM :

NOT140202510K

NOT140100219K

NOT140100220K

Produk Q'Sarra Beauty Skincare ini berupaya membantu anda merawat dan mencegah pelbagai jenis masalah kulit muka seperti jerawat & jeragat yang teruk,parut-parut jerawat & jeragat, white&black head,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak,tona tidak sekata,mencerahkan & memutihkan warna kulit dan pelbagai lagi masalah yg lain.

Tidak hairanlah mengapa pengguna Q'Sarra Beauty berpuas hati dan menjadi pengguna setia setelah mencubanya. Q'Sarra Beauty Skincare adalah produk kecantikan Bumiputera dari Malaysia dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Telah diakui oleh Biro Farmaseutikal Kementerian Kesihatan Malaysia.

Produk Q’Sarra Beauty diformulasikan dengan menggunakan bahan seperti Collagen, Serbuk Mutiara, Argan Oil,Vitamin E dan Vitamin C. Produk ini bebas dari bahan kimia berbahaya.

Jom alami perubahan hari ini dengan muka yg berseri-seri yg bebas dari segala masalah di raut wajah anda. Semua masalah yang anda hadapi kami boleh atasinya.

Kami mampu merawat:

✔ Menghilangkan kedutan

✔ Mengatasi masalah jerawat

✔ Mengatasi masalah jeragat

✔ Menyerikan kulit yang kusam

✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat

✔ Menghilangkan & menyamarkan blackhead & whitehead di wajah

✔ Mengecilkan pori-pori

✔ Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata

✔ Mencerahkan & memutihkan warna kulit

✔ Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya

✔ Menegangkan kulit muka 

✔ Mengatasi msalah kulit muka hangus

✔ Mengatasi kulit berminyak

✔ 100% Satisfaction

Dengan 1 set jer dah cukup untuk anda tampil SEMPURNA dan MENAWAN dengan memiliki kulit BERSERI-SERI yang BEBAS dari SEGALA MASALAH di raut wajah anda

Q’Sarra Beauty Skincare ini dirumus khas dengan bahan semulajadi serta menggunakan bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi sesuai untuk merawat segala masalah kulit wanita masa kini

Result di tangan anda untuk memiliki kulit cerah,licin dan gebu!!!



Produk Q'Sarra Beauty Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Muka

KEISTIMEWAAN

Q'Sarra Collagen Soap Gold

NOT140202510K

mampu mencerahkan kulit secara semulajadi

mengecutkan jerawat

mengataasi masalah jeragat, kulit kering, kulit kusam dan wajah akan jadi lebih bersih, lembut dan tegang selepas dicuci

sesuai untuk semua jenis kulit

Q'Sarra Day Cream (SPF 30)

NOT140100219K

dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut

mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah

melindungi wajah dari sinaran cahaya matahari dengan SPF30

boleh dijadikan alas bedak atau foundation bagi mencegah debu dan kotoran pada wajah

sesuai untuk semua jenis kulit

Q'Sarra Night Cream

NOT140100220K

membuang sel-sel kulit mati

merawat pada waktu malam dengan kulit lebih halus dan tegang

menghapuskan jeragat, jerawat, parut dan pigmentasi

melembabkan dan mengebukan kulit

memberi kelembapan pada kulit muka

mengecilkan Pori-pori

mengembalikan keremajaan kulit

anti kedutan

mencerahkan Kulit muka

sesuai untuk semua jenis kulit

PERUBAHAN PADA WAJAH ANDA SEAWAL 7 HARI

CARA-CARA PENGGUNAAN SET Q’SARRA BEAUTY SKINCARE

Basuh muka & leher guna soap collagen gold Q’sarra Beauty. Jika anda memakai mekap seperti foundation atau compact powder, cuci muka dengan soap collagen gold Q;sarra Beauty ulang cara yang sama sebanyak 2kali (double cleanse) kerana siap collagen gold Q’sarra Beauty mampu mencuci dengan bersih make-up anda tanpa mengguna make-up remover.

Olehkan(sapukan) Day Cream Q’sarra Beauty keseluruh wajah dan leher. Day Cream Q’sarra Beauty juga boleh disapukan dikelopok dan kawasan mata. Tidak perlu sapuan yang terlalu tebal kerana kulit wajah hanya menyerap apa-apa krim dalam kuantiti yang memadai dan diperlukan sahaja, yang selebihnya tidak akan memberi apa-apa manfaat dan membazir sahaja.

Pada waktu malam, ulangi cara 1 diikuti dengan sapuan night cream Q’sarra Beauty keseluruh wajah dan leher. Sebaiknya sapuan night cream Q’sarra Beauty ini dilakukan 1 jam sebelum tidur. Night cream Q’sarra Beauty juga boleh disapukan dikelopok dan kawasan mata. Tidak perlu sapuan yang terlalu tebal kerana kulit wajah hanya menyerap apa-apa krim dalam kuantiti yang memadai dan diperlukan sahaja, yang selebihnya tidak akan memberi apa-apa manfaat dan membazir sahaja.

TESTIMONI Q'SARRA

TESTIMONI Q'SARRA BEAUTY SKINCARE!!!

Tgok muka kakak kita ni..dulu kulit muka agak teruk..byk jerawat hitam2/kulit kusam dan kulit muka agak berminyak..skrg alhamdulillah xhbis 1set lg kulit muka dh byk brubah...jerawat dh mula mngecut/kulit muka smakin cerah dan tdak brminyak lg..

Testimoni produk Q'Sarra Beauty...dlu jerawat mcm pasir dkat dahi..alhamdulillah skarang dh hilang smua jerawat2 pasir..tiada lg merah2 dkat dahi..

Feedback dari pngguna produk Q'Sarra Beauty skincare...alhamdulillah hari ini genap 2 bulan dia bersama Q'Sarra Beauty skincare.. muka dah makin pulih spenuhnya..tiada lg msalah jerawat brtompok2 dkat muka..bangga tak terhingga dgn produk Q'Sarra Beauty skincare...smua rakan2 tegur kulit muka dah makin ok...makin cntik la akak kita ni..waduhh...jom sape2 yg belum cuba lg jom dpatkn skrg..

feedback dari pngguna produk Q'Sarra Beauty...lihat lahh hasilnya amat menakjubkan..dulu muka di penuhi dgn jerawat2..slepas memakai produk Q'Sarra Beauty jerawat2 dkat muka smakin hilang

Waaaa...lg2 feedback dri pngguna produk Q'Sarra Beauty..dlu muka naik jerawat merah2 mcm trbakar akibat salah guna produk ada bahan mercury...skrg alhamdulillah muka makin pulih..sape2 yg belum cuba produk Q'Sarra Beauty jom dpatkn di sini skrg..yg pling best produk ni bebas dari bahan kimia berbahaya dan ade kelulusan KKM tau..

Parut2 pimple pun dh start pudar & kulit muka smakin licin..thanks dear sudi memilih produk kami..yg pnting ade kelulusan KKM..


Testimoni Q'Sarra Beauty...seawal smggu dh nampak prubahan pda wajah..jika anda mgalami mslah jerawat jragat bntik2 hitam dan kulit kering pd muka jom try Q'Sarra Beauty...produk ini mmg sesuai utk smua jnis kulit muka..

Testimoni Q'Sarra Beauty...muka nampak merah di sebabkan jerawat2 yg byk..slpas mggunakan Q'Sarra Beauty muka tidak lg kelihatan merah2 kusam..siapa yg mslah sperti ini jom try Q'Sarra Beauty mmg berkesan..

Alhamdulillah jeragat2 dah hilang dan kulit tdak lg klihatan kusam...pelbgai produk cuba akhirnya brjaya dgn produk Q'Sarra Beauty...trima ksih krna memilih produk kami..'KEKALKAN KEJELITAANMU'..

Alhamdulillah jrawat2 kini tiada lg..dan kulit tdak lg klihatan kusam.. muka smakin cerah seawal 1mggu mggunakan Q'Sarra Beauty...jom dptkan Q'Sarra Beauty skrg...'KEKALKAN KEJELITAANMU'...

TESTIMONI Q'SARRA BEAUTY SKINCARE!!!

Haaaaa..sape kata lelaki xboleh cantikk licinnn cerahh jgakkk...ni salah satu pngguna setia Q'Sarra Beauty..hnya 1set dh nmpak kn prubahan yg ketara..pakai xsmpai 1bulan pun dh licin dan cerah kulit muka..dulu kulit muka adk kita ni ada parut2 hitam dkat dahi/kulit muka berminyak dan kulit agak kusam..skrg parut2 hitam dkat dahi tu dh pudar dan kulit muka dah xberminyak lg..so kpda lelaki di luar sana yg kulit muka brmasalah tu jom dpatkn set 3 in 1 Q'Sarra Beauty Skincare skrg...bestkn produk ni bukan stakat perempuan je bleh pkai.

Alhamdulillah smenjak pkai produk Q'Sarra Beauty kulit wajah menjadi cerah dan licin..tiada lg kulit kusam..jom dptkan Q'Sarra Beauty skrg...

Haaaa..ni la tuan nya yg bg feedback sebelum ni kulit muka dia hangus...dah pelbagai skincare cuba tp xberkesan....dah jemu pakai skincare lain..mula nya rasa ragu2 nk cuba Q'Sarra Beauty Skincare..last2 membranikan diri dan buat keputusan memilih produk Q'Sarra Beauty Skincare..alhamdulillah slepas cuba produk Q'Sarra kesannya amat luar biasa..kini tiada lg msalah kulit muka hangus dan kulit muka semakin cerah dan licin..

Testimoni produk Q'Sarra Beauty...Alhamdulillah smenjak pkai produk Q'Sarra Beauty jerawat2 makin pudar dan kulit smakin cerah..anda yg was2 nk cuba tu tgok lah hasil pgguna Q'Sarra Beauty ni mmg memuaskn...jom dptkan Q'Sarra Beauty skrg..

Terbukti produk Q'Sarra Beauty mmg bgus..ni salah satu testimoni produk Q'Sarra Beauty...sesiapa yg ingin kulit muka scantik ini..jom try produk Q'Sarra Beauty..PM Skrang



JOM TRY PRODUK Q'SARRA BEAUTY SEKARANG!!!

RM64.90 semenanjung 

RM70.90 sabah&sarawak

* FREE POS

Whatsapp / SMS to order

017 638 4571 {NANI}


0 ucapan tetamu jemputan :