Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 14, 2015

Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

Set Lengkap Jihan Muse Secret Skin White Kawaii Collagen

 Ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? 

Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. 

Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dgn efektif.


Kandunga Set Lengkap Jihan Muse:

1 Jar SSWKC (35 sachets)

+ 1 Jar Kawaii White Maxx Extra (35 sachets)

+ 1 unit Brightening Serum (berharga RM60)

+ 1 unit Miracle Water (berharga RM45)

+ 1 unit Miracle Brightening Soap (berharga RM45)

Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..

- badan juga turut putih, bukan muka shj

- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..

- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..

- jerawat kecut dlm masa 3 hari..

- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka

- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..

- parut pudar dlm masa 7 hari..

- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang

- melawan kanser

- membuang toksin

- berfungsi utk cuci darah kotor

- memudarkan stretchmark

- mengembalikan kemerahan bibir

- menambah susu ibu

- memberi kecergasan badan

- menaikkan HB bg wanita hamil

- penawar pelbagai peyakit

- bagus utk dalaman wanita

- Menghilangkan eczema dgn efektif

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit

• Menghalang sinar UV matahari

• Mengaktifkan penghasilan kolagen

• Melambatkan penuaan

• Meningkatkan stem cell kulit

• Pemutihan kulit lebih pantas

• Kulit lebih anjal & muda

• Menghilangkan kedutan

• Menghilangkan kulit sun-burn

• Menghilangkan jerawat

• Menghilangkan parut hitam

• Mengurangkan jeragat

• Mengatasi kulit bersisik

• Kulit kering menjadi lembap

• Kulit kasar menjadi halus

• Mengatasi penyakit kulit

• Mengatasi masalah kulit rosak

• Mengatasi masalah tumit kaki pecah

• Mengatasi masalah kulit merekah

• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:

• Mengatasi sakit sendi tulang

• Mengatasi sakit senggugut

• Mengatasi masalah mata

• Sesuai untuk ibu mengandung

• Sesuai untuk ibu menyusu

• Mengurangkan stretchmark

• Mengurangkan selulit

• Menurunkan kolestrol

• Mengatasi rambut gugur

• Mengatasi bibir mengelupas

• Memberi tenaga kpd badan yg letih

• Membuang toksin

• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis

• Tingkatkan pengeluaran susu ibu

• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan

• Menaikkan HB wanita hamil

• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu

• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu

• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:

~ menutup pori-pori terbuka

~ memutihkan kulit secara sihat

~ menegangkan kulit seperti suntikan botox

~ memulihkan kulit rosak

~ sesuai utk semua masalah kulit

~ mengecutkan jerawat

~ memudarkan jeragat

~ menghalus & melicinkan kulit

~ tanpa pengelupasan

~ kesan hanya dalam 6 hari shj

KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:

~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit

~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat

~ Merangsang stemcell kulit

~ Merawat kulit yang rosak teruk

~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit

~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis

~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam

~ Menghilangkan jerawat pasir

~ Menampak kulit segar & glowing

 

 

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano! Tak rugi anda mencuba

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg

36x Anti-Oxidant

14x Stem Cell

20x Super Fruits

Pitera Rich Extract

Bahan-Bahan Utama

 

    Wild Blueberry Stem Cell

    Blueberry Stem Cell

    Raspberry Stem Cell

    Green Apple Stem Cell

    Apple Stem Cell

    Snow Lotus Stem Cell

    Green Tea Stem Cell

    Tomato Stem Cell

    Swiss Red Grape Stem Cell

    Grape Stem Cell

    Argan Fruit Stem Cell

    Rosella Stem Cell

 

    Cranberry Stem Cell

    Blackberry Stem Cell

    Trehalose

    Pure L-glutathione

    Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen

    Phyto Hyaluronic Acid

    Pitera Extract

    Pearl Powder

    Biotin

    Acaiberry

    Strawberry

    Pamogranate

 

    Avocado

    Grape Seed Extract

    Perilla Seed Extract

    Mangosteen Extract

    Vitamin C

    Kiwi

    Co-Enzyme Q10

    Astaxanthin

    Omega 3

    Papaya

    Lemon

 

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Cara pengambilan

6 hari pertama Kemam/bancuh 2 sachet SSKWC  dgn air masak 300ml atau air jus tanpa gula , sebelum tidur/perut kosong (2-4j slps mkn mlm) ..Kalau gastrik makan dulu.. Lepas 2 jam baru consume SSKWC  . Hari ke-7 & seterusnya kemam/bancuh 1 sachet SSKWC

------------------

.. Kalau nak cepat kesan /anda merokok/anda demam/selsema/batuk .. Amik extra vitamin c 500mg atau minum 2 kali sehari

.. Kalau ada amik ubat tahan sakit/demam/selsema/batuk.. Jarakkan 2-4 jam dari pengambilan Supllement ini 

Sebab apa kena jarakkan? Sbb ubatan tahan sakit juga ada sedikit unsur spt caffein

Elakkan caffein sbb caffein bleh kurangkan keberkesanan vitamin c .. Sekaligus kurangkan keberkesanan Serapan gluta dlm badan

Selain beli detox yg byk dijual atau detox tea., boleh juga amalkan air detoks home made . Ia boleh keluarkan toxin dari badan kita..jadi segala suplement/nutrien senang diserap dan membantu mempercepatkan lg proses penyerapan gluta 

Cara consume sswkc

utk pengguna pertama, 6 hari yg pertama amik 2 sachets sekaligus atau perut kosong half hour b4 breakfast atau 2hours after dinner/sebelum tidur..hari ke-7 seterusnya boleh continue 1 sachet..consume hari2. banyakkan air masak 2-3 litres sehari..dan elakkan kafein utk kesan maksimum..

@>----

Cara penggunaan Kawaii Collagen Skincare Set

1. Kawaii Collagen Brightening Serum

Minggu Pertama: Apply sebelum tidur

Minggu Kedua seterusnya: Apply waktu siang before pakai bedak..kira mcm make up base la..

2. Kawaii Collagen Miracle Water

Minggu Pertama: TAK  PERLU..Minggu pertama pakai serum je dulu..

Minggu Kedua: Apply sebelum tidur..sbb minggu kedua serum tu pakai siang, so mlm apply miracle water :)

Nak lebih berkesan.. sementara tunggu barang sampai..detox dulu..minumair detox yg boleh buat sendiri kt rumah je

KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA bersama SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

3~ Cara minum:-

a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

HARGA PASARAN :

RM220

HARGA PROMOSI :

1 set X RM160 / set

3 set X RM150 / set

free pos semenanjung

HARGA BORONG :

5 set X RM130 / set

10 set X RM119 / set

free pos semenanjung

Hanya whatsapp atau SMS ke 017-638 4571 (nani) to purchase

Insyaallah akan reply as soonest as i can hehehe

0 ucapan tetamu jemputan :