Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 4, 2015

Testimoni pengguna TATI SKINCARE

Assalamualaikum

Yuhu yuhuuu..

Sekarang ni kan tengah hot dengan produk tati kannn.. kite pun ada jual tapi itu hari tak cuba pakai pun..

Tapi dengan rasa eksited kite pun cuba la sendiri tati niii..

Now kite just pakai 1 set tati tu yg ada 5 item (cleanser, day cream, sun block, night cream, treatment cream) pun dah syok habis..

Sebab cream tati ni semuaaa wangiii & ringan je bila pakaii dan tak melekitt katekauuu..

Maklumlah kite penah cuba mcm2 produk kan..hihi

Berbaloi sangat if uol pakai ni dengan harga RM100 tuu untuk 1 set..d sebabkan cream jenis senang nak tempek kat muka..pakai nipis pun dah best!!!

Nak beli sekali toner & serum mesti kulit lagi gojes uolss!!

HARGA 1 SET TATI
RM100 (semenanjung), RM105(SS)

TATI LOOSE ITEM *tak termasuk kos pos RM6(SM), RM10(SS)
cleanser 60ml RM20
cleanser 120ml RM35

Sunblock 5g RM25
Day cream 5g RM25
Treatment 5g RM25
Night cream 5g RM25

Sunblock 10g RM45
Day cream 10g RM45
Treatment 10g RM45
Night cream 10g RM45

Toner 30ml RM25
Serum 20ml RM69.90

Jika berminat boleh dapatkan segera , whatsapp sahaja 017 638 4571
Insyaallah will reply as fast as i can heeee..

Setiap pembelian 1 set tati skincare, akan mendapat 1 batang viva eyebrow & 1 batang kissproof lipstik

0 ucapan tetamu jemputan :