Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Oct 19, 2015

Testimoni TATI SKINCARE


Yuhuuu.. 
Alhamdulillah my skin dah tak kusam sejak pakai set tati skincare. Maklumlah tati skincare banyak sgt kelebihannye uols!


KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :
✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi


Yang penting krim malam & treatment cream jgn ditinggal ye..ni pun semalam nak pakai sunblock tetibe perasan eh eh dah habisss...so nak kena order yg 10g plak lahh..

Untuk percubaan boleh try set tati skincare 5 in 1
Harga : RM 100 (SM), RM 105 (SS)
FREE POS!!
FREE GIFT SHISEIDO MASK !!!
FREE GIFT VITAMIN KUKU !!
FREE GIFT VIVA EYEBROW !!

Boleh lah melawoo untuk hasben ye uolss!!

WHATSAPP +6017 638 4571 UNTUK TEMPAHAN

0 ucapan tetamu jemputan :