Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 13, 2015

Bawal Crepe Bidang 45

Assalamualaikum

Murah murahhh !!

Kite jual bawal crepe murah je tauu..sesuai sangat if adik2 student nak beli..

√ Minimum order 3 helai RM 20
√ Tidak termasuk kos pos

Nak share2 dengan kawan? Nak lagi murah ?

Boleehhh..belilah random colour..1 pack ada 10 helai & 20 helai...memang kite dapat dah siap packing dah macam dalam gambar tuu cantik cantik memang tak rugi pun kalau belii..

👇👇
🌞Harga RANDOM BAWAL.
.
👰10 helai = RM 45 + pos ( RM7 SEMENANJUNG, RM 12 SABAH SARAWAK)
👰20 helai = RM 80 + pos ( RM 10 SEMENANJUNG, RM 20 SABAH SARAWAK )

Whatsapp 017-638 4571 untuk order ye

0 ucapan tetamu jemputan :