Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 8, 2015

PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"


Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?
Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?
Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?

Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!


Apa itu SLIM 7D?? 
Slim in 7 Day??? 
Ohh bukan! . ..
Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 
1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama)          
 2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda
             
    Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 
AWESOME!
✔ Menguruskan badan 
✔ Meningkatkan kadar metabolisma 
✔ Membakar Kalori berlebihan 
✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✔ Bertindak mengawal selera makan 
✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 
✔ Menghalang pembentukan lemak 
✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
✔Mengatasi masalah sembelit 
✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,
   masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,
   sukar tidur malam, lesu dan alahan
   ( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )


✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2.
   Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang.
✔Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda.
  Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat.
 


Kandungan Slim 7D
Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan
Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan
Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak
Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.

MENGAPA S7D SANGAT BERKESAN?? kerana ia BERTINDAK :-
 ------------------------------------------------------ 
Menghalang pembentukan lemak.. 
Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kpd tenaga dan bukannya lemak.. 
Menurunkan berat badan.. 
Mengawal selera makan..
Mengurangkan kolesterol.. 
Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.. 
Meningkatkan kadar metabolisma.. Membantu sistem pencernaan.. Slim7D Pilihan Terbaik Untuk Lelaki Dan Wanita KURUS..LANGSING..CERAH DAN BERSERI.... 
Fungsi 
Menguruskan badan 
Meningkatkan kadar metabolisma 
Membakar Kalori berlebihan 
Melawaskan serta melancarkan pembuangan 
Bertindak mengawal selera makan 
Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 
Menghalang pembentukan lemak 
Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat 
Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
Mengatasi masalah sembelit 
Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,sukar tidur malam, lesu dan alahan insyaallah 

CARA PENGAMBILAN 1 BIJI SEHARI 15 MIN SEBELUM ATAU SELEPAS SARAPAN 

Ini antara pengguna SLIM 7D yg dah berjaya !!! TAHNIAH!!













FEEDBACK DARI WHATSAPP PUN BERTALU -TALU MASUK!!
 


CARA PENGAMBILAN /PEMAKANAN PURE SLIM 7D
Sebiji sehari selepas sarapan
FAQ/PANTANG LARANG PURE SLIM 7D
Pantang larang
Kurangkan Ais batu dan air sejuk 
Minum air masak dengan kerap
Q: Adakah Slim 7D Berkesan ?
A:Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.
Q: time period boleh makan tak?
A: tidak boleh .perlu stop
Q: ibu menyusu boleh consume?
A: boleh. seeloknya tunggu bai berusia 7 bulan ke atas.
Q:bila boleh lihat kesan nya?
A: Kesan paling awal boleh nampak dalam 10 hari

HARGA PURE SLIM 7D  (30 BIJI) 

RM70 (SM) / RM75 (ss)
FREE Postage

Whatsapp 017-638 4571 to order ^_^
Follow Instagram @na.beautyshopee 

0 ucapan tetamu jemputan :