Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 19, 2015

Tati Foundation


Menyerlahkan Wajah Sempurna Tanpa Cela!


Anda Malas asyik nak kena touch up mekap?

Belum tengahari bedak di muka dah cair serta bercapuk?

Muka tak fresh & hilang seri??

Cuba ‪Tati Foundation! Cela, garisan halus diwajah ditutup dengan sempurna, disamping merawat, mencerah dan mensekatakan tona kulit muka! Dengan perlindungan SPF50, pastinya membuatkan wajah anda kekal cerah, gebu awet muda! Tati Foundation juga tak berminyak, tak melekit malah ringan dan mudah dicuci untuk solat

Tati Glow White Foundation, rangkaian produk terbaru dari ‪‎Tati Skincare..

Membantu mengekalkan kelembapan, menghalus, merawat kulit wajah selain berkesan menutup cela dengan sempurna. Uolls yg pernah pakai Tati skincare sebelum ni, mesti teruja dengan Tati foundation Sebab kulit uolls bakal jadi 3x ganda lebih flawless!!

Ia menghindarkan kulit kita dari sinaran UV berbahaya & juga melambatkan proses penuaan. Kepada anda yang tercari-cari foundation yg ada banyak kebaikan utk kulit disamping tahan seharian tanpa berminyak, bercapuk @ bersememeh walau berpeluh…. Tati Foundation lah Jawapannya!


Kiri Code : Natural (Sederhana cerah), Kanan Code : Beige (Cerah) 

Tati Foundation Memang Best! Lepas pakai terus fefeeling cantik tau! Tapi bukan perasan, Insyaallah orang sekeliling pun akan tegur nanti! Hehehe...

Nak2 lagi kalau kulit dah cantik, bersih & sihat lepas guna Tati skincare tu. Sapu Foundation ni nipis2 je pun dah cukup. Dah nampak mcm make up pro tau. Harga murah je uolls..mampu milik! Tapi teksture dan coverage dia setanding dengan foundation branded mahal2 di pasaran~ Jom cuba, Pasti puas hati!

Kandungan Tati Foundation

Spf 50

Vitamin C

Rumpai laut - Collagen

Waterbased

Arbutin

Tati Foundation Ada 2 Pilihan Warna

No1- Beige : Sesuai Untuk Kulit Cerah

No.2-Natural : Sesuai Untuk Kulit Sederhana Cerah

Sekarang Dalam Packaging Lebih Elegant!!

Ada Cermin + Span Lagi~ 




KEISTIMEWAAN TATI GLOW WHITE FOUNDATION

• Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

• Tak berminyak & tahan lama

• Berbentuk Cecair unik yang berkrim

• Melindungi kulit muka dari sinaran UV

• Anti penuaan & juga berfungsi sebagai alas bedak

• Melembabkan kulit

• Muka tak bercapuk apabila berpeluh

• Kulit flawless & glowing serta merta selepas sapuan

• Menutup cela & parut jerawat dengan baik

• Senang dicuci serta mesra solat

• Make up tahan lebih lama

• Mengurangkan ketidaksempurnaan & garis2 halus

• Meresap serta ‘blend’ mengikut warna kulit

• Mempunyai perlindungan SPF 50

Tati foundation ni under tati skincare…Uolls kalau pakai tati skincare pn dh meletopssss...yg ni lagi awesome...haaa jgn tunggu lagi..Jom Cuba sekarang~

TESTIMONI TATI FOUNDATION










HARGA

1 KOTAK RM60 SM

1 KOTAK RM65 SS

FREE POSLAJU

🌻Whatsapp 017-638 4571 untuk tempahan🌻

0 ucapan tetamu jemputan :