Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 25, 2016

GLOWRA OVERNIGHT BRIGHTENING MASK

MIRACLES DO HAPPEN OVERNIGHT!

Glowra Overnight Brightening Mask telah terbukti berkesan memberikan kulit anda peluang kedua...tiada lagi kulit kusam dan masalah-masalah kulit yang telah bertahun-tahun menghantui anda.

Hasil daripada kajian dan penyelidikan yang sangat teliti, Glowra direka khas untuk memperbaiki sel2 kulit ketika tidur dan membekalkan nutrien penting yang amat diperlukan untuk proses pembaharuan kulit.

✔-Mencerah dan memutihkan kulit dengan lebih sekata
✔-Menegangkan kulit dan awet muda
✔-Melembabkan kulit dan mencantikkan tekstur kulit
✔-Menaikkan seri wajah kembali muda
✔-Memudarkan parut dan menghilangkan bekas jerawat dan jeragat
✔-Mampu mengatasi masalah jerawat,jeragat dan liang roma terbuka
✔-Mengatasi masalah kulit muka berminyak dan kulit bebas jerawat
✔-Memperbaiki tekstur kulit lama yang mati atau rosak
✔-Menghilangkan garis halus dan kedutan diwajah
✔ Menganjalkan kulit dan melicinkan kulit
✔-Mampu menjadikan kulit tampak segar dan lembap
✔-Meningkatkan kecergasan sel membuatkan kulit lebih anjal dan kelihatan remaja
✔-Kulit menjadi cantik dan lebih muda 5 tahun dari usia sebenar
✔-100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia yg memudaratkan dan tiada bahan terlarang.

Kesan seawal 3-5 kali pemakaian bergantung pada tindak balas kulit

===============================

WOW...TERPEGUN TENGOK, MCM BIDADARI TURUN DARI LANGIT!
----------------------------------
"Semuanya gara2 Glowra la...lepas pakai dalam 2 minggu dah rasa mcm artis...pegi mana2 semua orang menoleh, baik lelaki atau perempuan!"

"Sekarang suami tak lepas pimpin tangan kalau berjalan, agaknya dia rasa bimbang bila dengar ramai puji saya semakin cantik awet muda"

Nak jadi yang tercantik, paling popular atau tersangat disayangi suami bukan lagi satu fantasi...tiada lagi "kalaulah aku......"sbb penyelesaiannya ada di depan mata!

Dengan Glowra Overnight Brightening Mask
- masalah kulit spt jerawat, jeragat, pori2 terbuka dan kulit sensitif dirawat secara intensif oleh proses pembaikpulihan semulajadi

- rona kulit wajah sekata

- garisan halus dan kedutan berkurangan

- kulit cerah bersinar memancar2 macam kulit wanita Korea!

- anda nampak lebih muda dari usia sebenar

....dan semua ni berlaku ketika anda tidur! How cool is that?

Taknak ke?

===================

Anda perlu tahu:
- Warga Korea dinobatkan sebagai pemilik kulit wajah tercantik di dunia! Ini diikuti oleh Japanese dan Chinese.
- Koreans juga terkenal dengan amalan 11 langkah penjagaan kulit setiap hari! 11 ye...bkn 3, bkn 5..sbb tula diorang lawa!
- Satu amalan yang kini menjadi trend paling hot di Korea ialah sleeping pack!!

Apa tu sleeping pack? (kdg2 juga dipanggil sleeping mask)
- Pupur berbentuk cream atau gel yg disapu nipis ke permukaan kulit sebelum tidur dan dibiarkan semalaman tanpa perlu dibilas atau dikupas.

Apa beza sleeping mask dgn krim malam?
- krim malam berfungsi menghidrat dan membekalkan nutrien kepada lapisan luar kulit bergantung samada ia direka utk anti penuaan, mencerahkan dsbnya.
- Sleeping mask mempunyai fungsi yang hampir sama tetapi 8x LEBIH EFISYEN kerana ia mempunyai kemampuan utk bertindak seperti serum - meresap hingga lapisan epidermis paling dalam, membantu memperbaiki dan memperbaharui sel2 .
- Ketika lapisan dalam dirawat, lapisan luar kulit diberikan lembapan dan kemudiannya semua aktiviti ini dikunci oleh lapisan sleeping mask ini.

Perlu ke sleeping mask?
- Tak perlu kalau anda tidak ada cita2 untuk mendapatkan kulit yg flawless dan glowing mcm wanita Korea.

Yang Glowra ni pulak bagus ke?
- Glowra merupakan satu-satunya Brightening Mask di Malaysia! Ianya dirumus oleh bahan2 semulajadi yg mewah, dilengkapi oleh bahan antioksida yg tinggi dan agen pencerah semulajadi.
- Formulasi Glowra adalah hasil daripada penyelidikan selama bertahun2, dengan fokus utama untuk menyelesaikan masalah2 kulit dan seterusnya memberikan complexion wajah yg mulus berseri.
- Diluluskan oleh KKM dah sudah terbukti memberi kesan ajaib ke atas ribuan wanita

CARA GUNA:
WAKTU MALAM, SELEPAS CUCI MUKA , APLLY HANYA SEDIKIT GLOWRA MASK KE SELURUH MUKA .

Apa beza sleeping mask dgn krim malam?
- krim malam berfungsi menghidrat dan membekalkan nutrien kepada lapisan luar kulit bergantung samada ia direka utk anti penuaan, mencerahkan dsbnya.
- Sleeping mask mempunyai fungsi yang hampir sama tetapi 8x LEBIH EFISYEN kerana ia mempunyai kemampuan utk bertindak seperti serum - meresap hingga lapisan epidermis paling dalam, membantu memperbaiki dan memperbaharui sel2 .

GLOWRA OVERNIGHT BRIGHTENING MASK 30ML / TUBE
RETAIL PRICE : RM90

DETAILS/ORDER
SCREENSHOT PRODUCT & TO WHATSAPP 0176384571

0 ucapan tetamu jemputan :