Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jul 21, 2016

Niqrees Firming And Lifting Hydro Gel

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
Niqrees Firming & lifting hidrogel
merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri
Niqrees Hidrogel adalah revolusi krim hidrogel , yang berfungsi utk mengangkat dan membantu meningkatkan isi padu payudara. 
Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak  buah Kigelia Africana  yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan
Dengan penggunaan yang teratur, hidrogel ini telah terbukti untuk mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.
revolusi krim hidrogel pertama yg mampu :
 menegangkan payudara sehingga 15%
 menambah dalam saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu
 mengurangkan kedut seluruh wajah
 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
 memutihkan kulit
 melicinkan kulit
 merawat masalah jerawat
 merawat masalah ekzema
 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
 anti-bakteria.
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggiserta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
hydrogel...mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????
HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yg mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
-
-
selain tu, yg pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sst produk itu tdk melekit...senang nak guna n sangat selesa bg yg ingin menggunakan alatan mekap
-
-
sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.
BESAR & TEGANG
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.
Cara Penggunaan
1) Payudara
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 
Cara berkesan hilangkan kedut & eye bag
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES
Cara Penggunaan
1) Muka dan Mata
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Buat urutan lembut disekitar mata
Hasilnya dapat dilihat serta merta
Fungsi Niqrees Hidrogel pada muka :
  mengurangkan kedut seluruh wajah
 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
 memutihkan kulit
 melicinkan kulit
 merawat masalah jerawat
 merawat masalah ekzema
 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
 anti-bakteria.
Cara berkesan hilangkan jerawat & jeragat
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah jerawat dan jeragat...hasil boleh dilihat dengan penggunaan NIQREES secara konsisten
Cara Penggunaan
1) Jerawat dan jeragat
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Niqrees tidak berminyak & mudah menyerap..anda bebas menggunakan sebarang alatan mekap selepas menggunakan NIQREES
Kandungan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
Aqua (air)
Acrylates / Beheneth-25 Matacrylate Copolymer
Extract Buah Kigelia Africana
Glycine Saja (kacang soya) Protein
Triethanolamine
Phenoxyethanol
Kigelia Africana
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berasaskan bahan aktif semulajadi utama yang terdiri daripadakigelia africana dan puriera mirifica bagi membesarkan saiz payudara, menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.
Khasiat utama kigelia africana
1-Mengalakkan pembesaran payudara.
2-Menegangkan struktur kulit dengan cepat.
3-Anti-kanser iaitu merawat kanser kulit serta kanser payudara.
4-Bersifat anti bakteria yang tinggi boleh merawat pelabagai masalah kulit serta luka.
5-Anti-penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.
6-Merawat Ekzema,penyakit kusta dan sifilis.
7- merawat pelbagai penyakit kulit dari jangkitan kulat, bisul, jerawat dan psoriasis
8 - berkesan untuk merawat luka dan kudis.
kigelia juga diambil secara dalaman untuk merawat keadaan seperti disentri, kurap, malaria, kencing manis dan pneumonia.
 lulus kkm : NOT150705975K
 sijil halal
 dikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
 produk bumiputera
KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
===============================
.
Wanita
Menganjalkan p@ud@ra
Memontotkan struktur p@ud@ra
Menghaluskan kulit
Mencerahkan P.uting
Menghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah
Mengecutkan Jerawat
Menipiskan Jeragat
Mengatasi masalah kurap / panau
.
.
Lelaki
Menghilangkan kedutan bawah mata
Menegangkan kulit wajah
Mencerahkan kulit muka
Menghaluskan texture kulit
.
.
Kanak-Kanak
Merawat masalah excema / kudis buta
Menyembuhkan masalah panau /kurap
Mencerahkan & menghaluskan kulit
Merawat kesan gigitan serangga
.
.
Sesuai utk semua gologan termasuk :
Ibu Mengandung
Ibu Menyusu
Bayi yang baru lahir
Mengapa kami memilih HYDROGEL berbanding SERUM @ KRIM ?
"HYDROGEL TERBUKTI MEMPUNYAI KADAR RESAPAN YANG TINGGI KE DALAM LAPISAN KULIT"
Hydrogel merupakan inovasi terbaharu didalam bahan asas bagi produk kosmetik yang mana sifatnya adalah seperti air yang mampu menyerap pantas ke dalam kulit dan memberikan KESAN YANG SUPER DUPER PANTAS.
.
.
HYDROGEL MEMPUNYAI KEBAIKAN BERIKUT
.
‪#‎Serapan‬ yang lebih tinggi berbanding serum, lotion atau cream.
.
.
‪#‎Memberikan‬ rasa sejuk dan nyaman pada kulit.
.
‪#‎Tidak‬ melekit atau berminyak.
.
‪#‎Mengandungi‬ bahan mineral semulajadi yang membolehkan ia sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur serta bagi yang mengalami kulit sensetif.
.
#100% bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia.
.
.
"NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL"
 "mereka sudah...anda bila lagi?"
-
-
niqress hydrogel , satu2nya produk utk menegangkan aset anda yg boleh digunakan di muka & seluruh badan.
-
-
SATU RUMAH, SATU NIQRESS
*selamat digunakan dari bayi - dewasa
HALAL, KELULUSAN KKM, SELAMAT
TESTIMONI  NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
Cik Pa'ah gembira sakan ...Niqrees mampu menghilangkan masalah biji kolesterolnya...

Hunny,bukan baru alami masalah jerawat, bertahun uollss...alhamdulillah NIQREES mengubah segalanya...2 minggu aje Hunny berNIQREES...lihat lah sendiri :-)
Ayung kata eyebag dah kurang, jerawat dan parut terhapus, kulit makin cerah..tu after seminggu je ayung guna NIQREES
jerawat dah takut dengan  NIQREES.. ini bukan satu penipuan !!!! :-)
bukan kak faz yang kata, dik Ellie yang kata "NIQREES BEST !!!! "
Scha gembira sakan, dengan NIQREES, jerawat, parut, kulit kusam hilang dari radar :-) :-)
After 1 week  je uollsssss....Ain tak tipu, NIQREES HYDROGEL memang terbaek !!!!
 
Kalo dah gini, mana tak hepi kome .... jomla berNIQREES !!!!

  
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL (30 gram)
HARGA PROMOSI :
RM90 (sm) / RM95 (ss)
free pos


free pos SEMENANJUNG
---------------------------------------------------
WhatsApp 0176384571 untuk tempahan

0 ucapan tetamu jemputan :