Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 9, 2016

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM









HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HARGA : RM78 (SM) RM83 (SS)

-This gel-based cream nih mengandungi:

1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut

2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit

3) vitamin c- skin brilliance

4) collagen- untuk kulit yg anjal

5) hyaluronic acid-melembapkan kulit

.

So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 

sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar

5% Bee Venom kandungannya yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran

Kenapa dia sangat baik? 

Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba











HARGA HONEY BEE VENOM 55 gram

SM RM78 /SS RM83

(ALL FREE POS)

CARA ORDER ??
WHATSAPP SAHAJA KE 0176384571✌✌

0 ucapan tetamu jemputan :