Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jan 3, 2017

Elysian Booster Serum Testimoni

SELEPAS SATU MINGGU YA...
.
Tadaaaaa jom tengok hasilnya. Okay lah kan selepas satu minggu dapat kesan mcm ni. Bukan senang tau.. Tak perlu guna bahan bahan kimia terlarang seperti hudroquinon dan mercury.. Cuma guna Elysian Boosyer Serum yang diperbuat dari formulasi utama witch hazel water dan pomegranate seed oil saja... Dan ditambah dengan pelbagai stem cell yang premium bertaraf antarabangsa.
.
Kalau tengok gambar memang rasa nak picit picit je tau.. Geram. Tapi sis ni buat langkah bijak sebelum jerawatnya jadi semakin teruk.
.
Cuma guna Elysian Booster Serum dah dapat kesan macam ni.. Stok kami baru sampai bole dapatkan segera tau.

Harga sebotol RM 85 sahaja. 

Postage RM7 (SM), RM 11 (ss) 

Whatsapp 0176384571 jika berminat 

0 ucapan tetamu jemputan :