Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jul 28, 2016

JEMAIMA WHITENING PILLS

JEMAIMA WHITENING PILLS - BOOSTER KECANTIKAN SEMULAJADI

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?

Nak Hilangkan Masalah Jerawat?

Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!



Apa itu Jemaima Whitening Pills?

Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 


Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..

7 HARI JERAWAT HILANG!

Jemaima Whitening Pills Collagen yg digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik utk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat

Khasiat Jemaima Whitening Pills

- Mengurangkan kedut-kedut & garis halus

- Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit

- Membantu melindungi kulit dari sinaran uv

- Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia

- Membantu mencegah penyakit alzheimer

- Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes

- Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik

- 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa




JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!

"I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape brubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal.."

BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS

♠ Vitamin c

♠ Collagen sisik ikan merah

♠ Astaxanthin

Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills?

✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan

✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit

✔Melembutkan & melicinkan kulit

✔Menghasilkan sel-sel kulit baru

✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona

✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah

✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu 

✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur

✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby

✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive

✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat 

✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori

✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus 

✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar

✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 

pigmen gelap makin berkurang

✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 

yg hitam tanpa pengelupasan

✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat


Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!

Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..

❤ Kulit makin putih

❤ Jerawat beransur hilang

❤ Kulit menjadi sihat

❤ Menambahkan tenaga

Harga pun berpatutan & tak ada bahan kimia sbb ia diperbuat dari sisik ikan merah

Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata & berseri-seri? kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dgn penampilan diri ye tak? Tapi alahaaaii….cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… kalau yg kerja nya hari2 berjemur kt panas mmg uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik & pada masa yang sama nak kekal sihat.

Mostly produk yang dekat pasaran hnya putihkan kulit muka je. Macam mana dgn pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??

Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dgn memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya

Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls... Sebab yang dah cuba, rasa teruja dgn keberkesanannya dlm masa 2 minggu sahaja!



Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”

Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yg terhasil dpd sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan

Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna

Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.

Pengasas Jemaima whitening pills, Yusmira sendiri guna ye uolls sebelum lancarkan produk ni. Dulu muka dia pun problem, masalah jerawat. Lepas dah cuba sendiri & berpuas hati dgn kesan pengurangan jerawat maka terhasillah Jemaima whitening pills yg dpt dikongsikan manfaatnya dgn uolls semua.

Pengasas yusmira pesan, uolls kena ambik secara rutin dua biji sehari klu nak cepat kesan. Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit

Bagi anda yg inginkan kulit putih tanpa cela, Jemaima Whitening Pills ini memberikan faedah berganda seperti pencerahan seluruh badan & menjadikan kulit lebih sihat dgn mencegah jerawat, mengecilkan liang pori serta menghilangkan bintik hitam kesan dpd parut jerawat

Side effect negatif mmg tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sbb dijamin selamat untuk digunakan dan sudah punmendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Klu boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww...Kita bntu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat?? 

Say Bye utk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!




"BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM"

"Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt!"

Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!

ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN

Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.

Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!

Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!

Kenapa? 

Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari! Serius power!



Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!

Jangan Ragu-ragu lagi~

JEMAIMA WHITENING PILLS

KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!

✔BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya

✔TAK BAHAYA- Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..

✔BAHAN NATURAL – Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C - yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.

✔SELAMAT - Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga

✔PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.

✔MUDAH- Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana

Anda Kini…

✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain

✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal

✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda

✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan

TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!

Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM




CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS

♥ Makan 1 biji pagi sebelum sarapan

♥ 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur

♥ Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari

♥ Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas

♥ Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil

♥ Boleh diambil semasa period

- Untuk hasil optimum minum banyak air kosong

- Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu

- Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan

Tips mengambil Jemaima Whitening Pills

Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Utk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.

Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.


TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS





























HARGA :

RM110 (sm), RM115(ss)

CARA ORDER:

WhatsApp (+6) 017-6384571

Jul 21, 2016

TROPIKA BABY HERBAL CREAM & RANGE PRODUCT TROPIKA


BABY HERBAL CREAM TROPIKA 
(VIRGIN COCONUT OIL)
Krim terbaik untuk si manja , terutama untuk newborn baby di musim jerebu ni... 
Bagus di gunakan untuk kegunaan harian bayi. 
Produk buatan bumiputra melayu lulus kkm, dan sentiasa di iklankan di majalah pa&ma, metro, wanita hampir setiap bulan.
1 kotak RM39.90 , 50g jimat boleh pakai sehingga 2bulan lebih
Lebih jimat dgn harga PROMOSI 3BOX RM100 
Diva popular pun pengguna setia produk natural bayi & kanak2 Tropika..nak habag mai baby herbal krim paling feveret Che Ta <3
RISAU SI MANJA ANDA BATUK+SELESEMA???
ALHAMDULILLAH si Manja saya semakin SIHAT setelah menggunakan 'VCO TROPIKA BABY HERBAL CREAM' + `TEKNIK TEPUKAN PERCUSSION'..
Tinggalkan Ubat Batuk Serta Antibiotik !!!
Saya kongsikan sedikit TIPS untuk anda semua... 
▶ Sapukan BABY HERBAL CREAM pada dada & belakang si Manja
▶Bentukkan tapak tangan seakan `cupping' (lubang di tengah)
▶Gunakan kekuatan dari pergelangan tangan untuk menepuk perlahan di belakang bayi
▶Tepuk selama 15 minit dan beralih ke bahagian kanan & kiri bayi
~ Teknik ini bertujuan untuk melonggarkan kahak di dlm paru2. Biasanya bayi akan batuk/bersin dan mengeluarkan kahak dlm bentuk muntah. Sekiranya tertelan, tidak mengapa kerana kahak tersebut akan keluar melalui najis.
* Pastikan POSISI bayi dalam keadaan MENIARAP / MENGIRING
★→→Pastikan si Manja tidak minum susu setengah atau 1 jam sebelum bg mengelakkan muntah
Cubalah...kita IKHTIAR, ALLAH SEMBUHKAN..In Sha Allah..
BABY HERBAL CREAM @ MINYAK TELON
hanya sapu sahaja, tak perlu pakai Minyak Yuyi, jangan pakai Vicks!!!
bertukarlah ke herbal cream Tropica 
buatan Muslim, Halal, tanpa was- was
1 kotak RM39.90
3 kotak RM100.00
1 kotak 50g jimat boleh pakai sehingga 2bulan lebih
* harga belum termasuk caj pos
---------------------------------------------------
TROPIKA BABY NATURE'S GIFT 
(NATURAL BUBBLE WASH LAVENDER 100ML + BABY HAIR AND BODY OIL LAVENDER)
STARTER KIT 2 IN 1
Tropika Baby Nature's gift
RM69.90
BABY STARTER KIT IN MENGANDUNGI:
1) BABY HAIR AND BODY OIL (LAVENDER) 100ML
2) BUBBLE WASH (MANDIAN ) (LAVENDER)100ML
Mandian dan minyak dari bahan asli (natural) utk si manja. 
Sesuai untuk kulit ekzema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut.
Sesuai untuk kegunaan dari bayi sehingga kanak - kanak malahan juga mungkin sesuai untuk orang dewasa.
Mudah dibawa ke mana - mana kerana packing yang comel dan sesuai direka sebagai free gift.
1 kotak RM69.90
* harga belum termasuk caj pos
--------------------------------------------------------------------
TROPIKA BUBBLE WASH (HEAD TO TOE)
MANDIAN + SHAMPOO
Top-to-toe & Tearless! (Sabun mandi & syampoo) 
Mencari sabun mandi organik untuk keluarga anda? Jom cuba Tropika Natural Bubble Bath. 
Mandian dari bahan asli (natural) utk si manja.
Sesuai untuk kulit eczema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut. Sesuai untuk seisi keluarga.
Berasaskan minyak kelapa dara, ada 2 jenis fragrance yang boleh dipilih:
TERDAPAT DALAM 2 WANGIAN :
★ NATURAL BUBBLE WASH PEACH (HEAD TO TOE) 230ML 
RM49.90
★ NATURAL BUBBLE WASH LAVENDER (HEAD TO TOE) 230ML 
RM49.90
Peach - pastinya lebih segar, nyaman & fresh
Lavender - dengan wangian lavender, pasti lebih tenang & relaks
-------------------------------------------------------------------
TROPIKA NATURAL BODY LOTION CHAMOMILE
NATURAL BODY LOTION CHAMOMILE (BODY) 230ML 
RM49.90
Dengan minyak kelapa dara, ekstrak chamomile & geranium.
Melembut serta menghaluskan kulit,merangsang mood serta emosi si manja. Produk ini sesuai untuk seisi keluarga.
-----------------------------------------------------------------------------------
TROPIKA HEAD TO TOE BABY SOAP (LAVENDER)
Set penjagaan kulit bayi terbaik di dunia. Hanya menggunakan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil) sebagai bahan asas produk, tiada steroid atau sebarang bahan kimia, mewah dengan vitamin E dan cukup berkesan merawat serta menyembuhkan ruam lampin, ruam panas, eczema dan lain-lain masalah alahan kulit bayi.
TROPIKA HEAD To TOE BABY SOAP LAVENDER 50 GRAM
RM13.90
Sabun Bayi Tropika diperbuat daripada 100% Minyak Kelapa Dara (VCO) sebagai asas produk dan menggunakan minyak pati Lavender premium yang mengandungi tahap anti oksidan yang tinggi. 
Sabun Bayi Tropika membantu mencegah kulit bayi daripada jangkitan bakteria dan kulat berbahaya
Mengandungi minyak kelapa dara dan haruman lavender.
Gunakan pada setiap kali mandi
Guna sebagai mandian & syampoo anak anda
100% semulajadi dan bebas toksik, parabens, steroid dan bahan kimia lain.
----------------------------------------------------------------
TROPIKA BABY HAIR & BABY OIL
Dirumus sepenuhnya daripada Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil),produk terbaik di dunia tanpa minyak mineral,bahan toksin,paraben atau steroid yang memudaratkan kesihatan bayi. Kaya dengan Vitamin E ,serta bersifat anti oksida,Tropika Baby Hair & Body Oil memelihara serta melindungi kulit bayi daripada serangan bakteria dan kulat.
TERDAPAT DALAM 2 SIZE & 2 WANGIAN :
★ BABY HAIR & BODY OIL ROSES 100ML 
RM60.00
★ BABY HAIR & BODY OIL LAVENDER 30ML 
RM20.00
* HG BELUM TERMASUK CAJ POS
ROSE  - bertindak sebagai anti-stress,ia berupaya merangsang serta menenangkan minda bayi 
LAVENDER - bertindak untuk merangsang mood serta emosi si manja, anti-stress dan berupaya menenangkan minda bayi .
Baby Hair & Baby Oil Tropika sesuai untuk bayi yang baru lahir serta merawat masalah 
- ekzema
- kudis
- ruam
- melecur
- parut campak
- scabies
- luka
- parut
- Psoriasis
- kulit kering
- kerak kepala
- melebatkan rambut
Setiap ibubapa pasti mahukan yang terbaik untuk anak2 mereka. Justeru PRODUK ALAMI MESRA BAYI, Tropika Baby Hair & Body Oil menjadi pilihan kerana ianya dirumus khas sepenuhnya daripada Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil). 
Merupakan antara produk terbaik kaya dengan Vitamin E yang bebas steroid, parabens, toksik dan lain2 bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan bayi
Tropika Baby Hair & Body Oil berfungsi sebagai pelembap dan terbukti berkesan merawat masalah kulit sensitif di kalangan bayi seperti eczema, ruam lampin, ruam panas serta lain2 masalah alahan kulit. Di samping itu, Tropika Baby Hair & Body Oil menolong melebat dan menyihatkan rambut si manja anda..
****************************
CARA PENGGUNAAN 
****************************
Mandikan bayi anda dengan Tropika Baby Soap
Sapukan Tropika Baby Hair & Body Oil pada badan bayi 2 kali sehari selepas mandi. Juga boleh digunakan sebagai minyak rambut.
-----------------------------------------------
 WhatsApp 0176384571 untuk tempahan

Niqrees Firming And Lifting Hydro Gel

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
Niqrees Firming & lifting hidrogel
merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri
Niqrees Hidrogel adalah revolusi krim hidrogel , yang berfungsi utk mengangkat dan membantu meningkatkan isi padu payudara. 
Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak  buah Kigelia Africana  yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan
Dengan penggunaan yang teratur, hidrogel ini telah terbukti untuk mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.
revolusi krim hidrogel pertama yg mampu :
 menegangkan payudara sehingga 15%
 menambah dalam saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu
 mengurangkan kedut seluruh wajah
 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
 memutihkan kulit
 melicinkan kulit
 merawat masalah jerawat
 merawat masalah ekzema
 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
 anti-bakteria.
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggiserta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
hydrogel...mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????
HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yg mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
-
-
selain tu, yg pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sst produk itu tdk melekit...senang nak guna n sangat selesa bg yg ingin menggunakan alatan mekap
-
-
sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.
BESAR & TEGANG
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.
Cara Penggunaan
1) Payudara
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 
Cara berkesan hilangkan kedut & eye bag
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES
Cara Penggunaan
1) Muka dan Mata
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Buat urutan lembut disekitar mata
Hasilnya dapat dilihat serta merta
Fungsi Niqrees Hidrogel pada muka :
  mengurangkan kedut seluruh wajah
 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
 memutihkan kulit
 melicinkan kulit
 merawat masalah jerawat
 merawat masalah ekzema
 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
 anti-bakteria.
Cara berkesan hilangkan jerawat & jeragat
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah jerawat dan jeragat...hasil boleh dilihat dengan penggunaan NIQREES secara konsisten
Cara Penggunaan
1) Jerawat dan jeragat
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Niqrees tidak berminyak & mudah menyerap..anda bebas menggunakan sebarang alatan mekap selepas menggunakan NIQREES
Kandungan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL
Aqua (air)
Acrylates / Beheneth-25 Matacrylate Copolymer
Extract Buah Kigelia Africana
Glycine Saja (kacang soya) Protein
Triethanolamine
Phenoxyethanol
Kigelia Africana
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berasaskan bahan aktif semulajadi utama yang terdiri daripadakigelia africana dan puriera mirifica bagi membesarkan saiz payudara, menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.
Khasiat utama kigelia africana
1-Mengalakkan pembesaran payudara.
2-Menegangkan struktur kulit dengan cepat.
3-Anti-kanser iaitu merawat kanser kulit serta kanser payudara.
4-Bersifat anti bakteria yang tinggi boleh merawat pelabagai masalah kulit serta luka.
5-Anti-penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.
6-Merawat Ekzema,penyakit kusta dan sifilis.
7- merawat pelbagai penyakit kulit dari jangkitan kulat, bisul, jerawat dan psoriasis
8 - berkesan untuk merawat luka dan kudis.
kigelia juga diambil secara dalaman untuk merawat keadaan seperti disentri, kurap, malaria, kencing manis dan pneumonia.
 lulus kkm : NOT150705975K
 sijil halal
 dikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
 produk bumiputera
KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
===============================
.
Wanita
Menganjalkan p@ud@ra
Memontotkan struktur p@ud@ra
Menghaluskan kulit
Mencerahkan P.uting
Menghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah
Mengecutkan Jerawat
Menipiskan Jeragat
Mengatasi masalah kurap / panau
.
.
Lelaki
Menghilangkan kedutan bawah mata
Menegangkan kulit wajah
Mencerahkan kulit muka
Menghaluskan texture kulit
.
.
Kanak-Kanak
Merawat masalah excema / kudis buta
Menyembuhkan masalah panau /kurap
Mencerahkan & menghaluskan kulit
Merawat kesan gigitan serangga
.
.
Sesuai utk semua gologan termasuk :
Ibu Mengandung
Ibu Menyusu
Bayi yang baru lahir
Mengapa kami memilih HYDROGEL berbanding SERUM @ KRIM ?
"HYDROGEL TERBUKTI MEMPUNYAI KADAR RESAPAN YANG TINGGI KE DALAM LAPISAN KULIT"
Hydrogel merupakan inovasi terbaharu didalam bahan asas bagi produk kosmetik yang mana sifatnya adalah seperti air yang mampu menyerap pantas ke dalam kulit dan memberikan KESAN YANG SUPER DUPER PANTAS.
.
.
HYDROGEL MEMPUNYAI KEBAIKAN BERIKUT
.
‪#‎Serapan‬ yang lebih tinggi berbanding serum, lotion atau cream.
.
.
‪#‎Memberikan‬ rasa sejuk dan nyaman pada kulit.
.
‪#‎Tidak‬ melekit atau berminyak.
.
‪#‎Mengandungi‬ bahan mineral semulajadi yang membolehkan ia sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur serta bagi yang mengalami kulit sensetif.
.
#100% bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia.
.
.
"NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL"
 "mereka sudah...anda bila lagi?"
-
-
niqress hydrogel , satu2nya produk utk menegangkan aset anda yg boleh digunakan di muka & seluruh badan.
-
-
SATU RUMAH, SATU NIQRESS
*selamat digunakan dari bayi - dewasa
HALAL, KELULUSAN KKM, SELAMAT
TESTIMONI  NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
Cik Pa'ah gembira sakan ...Niqrees mampu menghilangkan masalah biji kolesterolnya...

Hunny,bukan baru alami masalah jerawat, bertahun uollss...alhamdulillah NIQREES mengubah segalanya...2 minggu aje Hunny berNIQREES...lihat lah sendiri :-)
Ayung kata eyebag dah kurang, jerawat dan parut terhapus, kulit makin cerah..tu after seminggu je ayung guna NIQREES
jerawat dah takut dengan  NIQREES.. ini bukan satu penipuan !!!! :-)
bukan kak faz yang kata, dik Ellie yang kata "NIQREES BEST !!!! "
Scha gembira sakan, dengan NIQREES, jerawat, parut, kulit kusam hilang dari radar :-) :-)
After 1 week  je uollsssss....Ain tak tipu, NIQREES HYDROGEL memang terbaek !!!!
 
Kalo dah gini, mana tak hepi kome .... jomla berNIQREES !!!!

  
NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL (30 gram)
HARGA PROMOSI :
RM90 (sm) / RM95 (ss)
free pos


free pos SEMENANJUNG
---------------------------------------------------
WhatsApp 0176384571 untuk tempahan