Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 23, 2016

LATOJA BODY FIRMING CREAM

LATOJA BODY FIRMING CREAM
MEMBANTU MEMBAKAR
LEMAK BERLEBIHAN

KORANG SEMUA NAK KURUS TAK??NAK TAHU TAK RAHSIA KURUS 
PALING MUDAH DAN BERKESAN???SAPU..SAPU..JE DAH HILANG!!.

Latoja Body Firming Cream ialah merupakan krim yang dirumus khas dalam
membantu anda mendapatkan bentuk badan ideal. Latoja Body Firming Cream
didatangkan dengan ramuan bahan-bahan yang dijanjikan seperti Sambucus Nigra,
Qilnat Squalane,Minyak Jojoba Oil,Algae,Vitamin,Grapeseed Powder,dan terakhir 
Extracts Witch Hazel.Kesemua ramuan yang telah digabungkan memberi anda 
kesan perubahan seawal minggu!!.WOWWWW..SO AMAZING!!Jom dapatkan
segera!!produk ni antara top selling jugak taw..siapa lambat dia melepas..

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
LATOJA BODY FIRMING CREAM

Membantu membakar lemak berlebihan dgn pantas dibawah lapisan kulit.
Membantu Memudarkan tanda regangan (strechmark) dan selulit.
Kesan boleh dilihat hampir SERTA MERTA dalam 1x penggunaan!.
Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus & licin.
Membantu meningkatkan kesan detox, sistem pencernaan dan atasi sembelit
Membantu mengecilkan perut buncit,lengan,kaki serta pinggul.
Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
Membantu membuang angin berlebihan dalam badan.
Membantu mencegah kulit drpd menjadi kendur slps penurunan berat badan.
Membantu mengurangkan sakit belakang,sakit sendi dan sakit otot.
Membantu menjadikan kulit lebih lembap,anjal dan elastik.
Sesuai untuk digunakan sebagai krim dalam pengurutan tradisional.
Membantu memperbaiki kesihatan wanita yang baru melahirkan anak.
Lelaki dan wanita boleh gunakan Latoja Body Firming Cream ni.

LATOJA BODY FIRMING CREAM
KELEBIHAN LATOJA BODY FIRMING CREAM

KANDUNGAN LATOJA BODY
FIRMING CREAM

Sambucus Nigra.
Jojoba Oil.
Algae.
Vitamin.
Grapeseed Powder.
Extracts Witch Hazel.

CARA PENGGUNAAN LATOJA BODY
FIRMING CREAM

Sapu krim dan lakukan sedikit urutan ringan sehingga ia menyerap 
sepenuhnya di bahagian yang hendak dirawat pada 
setiap pagi dan malam.

TIPS KURUS MUDAH
DAN BERKESAN

Mulakan hari anda dengan menu dan jumlah sarapan yang mencukupi.
Pastikan setengah hidangan untuk makan tengahari dan makan malam
mengandungi sayuran dan buah-buahan.
Makanlah sedikit sebelum anda menghadiri majlis makan malam.
Tambahkan satu hidangan untuk buahbuahan dan sayuran pada menu anda. 
Untuk setiap hidangan, jangan sesekali menggunakan pinggan yang besar. 
Ambillah hidangan sup yang lebih banyak.Sup biasanya rendah kalori 
dan membuatkan anda cepat kenyang.
Bawalah bekal ke pejabat.Ini untuk membantu mengelakkan anda
makan tengahari secara berlebihan. 
Cubalah untuk tidak mengambil gula selama dua minggu.
Jangan‘jadikan’diri anda gemuk dengan‘memenuhi’permintaan perut.
Berusahalah untuk mengambil menu rendah kalori sebelum 
mengambil hidangan lain. 
Jadikan makanan sebagai hidangan yang mempunyai tujuan
iaitu ‘hidup sihat’. 
Ubahlah jadual makan malam anda.Kalau biasa makan banyak
ubahlah kepada makan sedikit.

KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Latoja Body Firming Cream produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.

PANTANG LARANG LATOJA BODY
FIRMING CREAM

Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
❌Lemak tinggi
❌Berminyak
❌Minuman bergas
❌Minuman keras 

Harga :

LATOJA BODY FIRMING CREAM
RM25
POS : RM7 SM / RM11 SS

Cara order:

WhatsApp "latoja body firming cream" 0176384571

Sep 9, 2016

DE'XANDRA PERFUME

DE'XANDRA PERFUME - MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS

Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,

Borong, Promosi, Online

DE'XANDRA PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU 

DE'XANDRA PERFUME

De'xandra Perfume ialah rangkaian produk minyak wangi yang diasaskan

oleh Puan Ernayanee Nur Binti Julaimi selepas 5 tahun beliau berniaga 

perfumes dari pelbagai jenis. De'xandra Perfume dicipta berdasarkan

tiga ciri-ciri utama yang dicari oleh setiap pengguna perfume di Malaysia

iaitu tahan lama, boleh dibawa solat dan boleh dibawa travel.

De'xandra Perfume akhirnya telah di hasilkan daripada pati yang terbaik 

dan selamat digunakan dengan harga budget. Selain itu, walaupun sudah 

berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak JAKIM mengesahkan alkohol boleh 

dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya. Oleh itu , beliau 

mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak 

tumbuhan. 

ALKOHOL De'Xandra ialah dari ekstrak tebu dan ianya boleh

di bawa solat.Di samping itu, ramai juga yang suka membeli perfumes yang

boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah

dibawa. Dengan kandungan 35ml, De'Xandra Perfume

sesuai untuk dibawa terbang bersama!

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN

DE'XANDRA PERFUME

 * 35ml , EDP perfume

* Mampu Milik* Mudah di bawa TRAVEL
* Produk bumiputera
* Tahan lebih lama, lebih 8 jam
* Setanding produk antarabangsa
* Kesemua senarai perfumes adalah yang paling 
di cari penggemar perfume
* Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA
Boleh dibawa solat


SELEKSI WANGIAN

DE'XANDRA PERFUME

TOP SELLING

DE'XANDRA PERFUME

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN

DE'XANDRA PERFUME

100% daripada bahan organik- berbeza mengikut jenis perfume. 

Contoh: DE'XANDRA LA VIE BELLE- orange blossoms, jasmine, 

tonka bean, praline, patchouli and vanilla

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN

DE'XANDRA PERFUME

Seperti penggunaan perfume biasa. Lebih jimat kerana De'xandra Perfume

cukup dengan satu semburan sahaja untuk bau yang berkekalan!













PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/

FREQUENTLY ASKED QUESTION (FAQ)

DE'XANDRA PERFUME

Q - Berapa ml & berapa bulan penggunaan 1 botol?

A - 35ml dan kegunaan / botol mengikut pengguna, jika spray 2 kali boleh bertahan dalam

2-3 bulan, jika spray 5-6 kali dalam sebulan habis. Dan ia mengikut kekerapan spray.

Q - Betulkah Perfumes ini sangat tahan lama seperti dalam TESTIMONI?

A - Ya, semua testimoni yang kami dapat bukan rekaan semata-mata, ia ialah feedback

yang kami dapat dari pengguna sendiri . Ketahanan juga bergantung pada tempat yang

di spray, jika di nadi boleh kekal 8 jam, dan jika di baju / tudung ramai yang mengatakan

2-5hari masih lagi berbau.

CIRI utama yang ada pada perfumes De'Xandra yang menjadi kegilaan ramai ialah dari

segi KETAHANAN NYA.

Q - Adakah perfume ini boleh di bawa SOLAT kerana ia mengandungi ALKOHOL?

A - Ya, ia boleh dibawa solat seperti artikel di bawah yang ditulis dari jabatan Agama.

Alkohol yang kami gunakan selamat dan ia alkohol dari exstrak TEBU .

Q - Saya dapati beberapa perfumes yg MIRIP DEXANDRA tetapi jenama berlaianan &

HARGA lebih murah . Apa perbezaan De'Xandra dengan jenama lain?

A - Kami menjanjikan KUALITI produk berkualiti tinggi terutama pada pati perfumes yang

kami gunakan. Kelebihan utama DE'XANDRA adalah dari ketahanan perfumes nya.

Banyak feedback yang kami terima "Harga perfume terlalu murah compare pada kualiti."

Jika anda memilih untuk mempunyai Perfumes yang tahan lama , pilihlah kami.

Q - Adakah perfumes ini MIRIP 100% ORIGINAL dan setanding ORIGINAL PERFUMES

ANTARABANGSA ?

A - Tidak menjanjikan ia 100% mirip tetapi ia lebih baik dari segi ketahanan. De'Xandra

hanya perlu di spray 2-3kali sahaja kerana kekuatan baunya lebih kuat tetapi lama

kelamaan baunya semakin lembut, mirip dan tahan


HARGA DE'XANDRA PERFUME

BOTOL BESAR (35ML)

1 RM65

2 RM120

* EXCLUDE POS

TESTER (3 ML)

1 RM10

* EXCLUDE POS

CARA ORDER??
WHATSAPP SAHAJA KE 0176384571 ✌✌

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM









HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HARGA : RM78 (SM) RM83 (SS)

-This gel-based cream nih mengandungi:

1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut

2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit

3) vitamin c- skin brilliance

4) collagen- untuk kulit yg anjal

5) hyaluronic acid-melembapkan kulit

.

So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 

sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar

5% Bee Venom kandungannya yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran

Kenapa dia sangat baik? 

Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba











HARGA HONEY BEE VENOM 55 gram

SM RM78 /SS RM83

(ALL FREE POS)

CARA ORDER ??
WHATSAPP SAHAJA KE 0176384571✌✌

MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL

MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL : menutup lubang2 cela, menjadikan kulit licin seperti porcelin





MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL

HARGA : RM95 (SM) RM100 (SS)


KELEBIHAN MAGIC SKIN PRIMER

🌸Mutiara merah jambu untuk kulit seperti sutera lembut, kulit licin🌸

.

💋Menjadikan Kulit licin secara semula jadi dan meliputi tekstur kulit tidak sekata liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit licin dan porselin seperti sutera.

.

Warna merah jambu menjaga kulit yang kelihatan lebih semula jadi dan berseri.

.

💋Mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama dan memastikan ia kelihatan kemas, lembut dan matte dengan berkesan mengawal sebum berlebihan

.

💋 Fungsi primer Mata

.

Apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas, ia menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.

.

💋 Perlindungan kulit

Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi kulit anda .




MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL

HARGA : RM95 (SM) RM100 (SS)

free pos

CARA ORDER ??

WHATSAPP SAHAJA KE 0176384571

VCARE FOUNDATION





VCARE GLOSSY FOUNDATION


CANTIK DAN GLOWING SEPANTAS 2MINIT!!

.

Pemusnah jerawat!!

Pemudar jeragat!!

Pemudar parut dan cela!!

All in one dearies!!

.

KENAPA VCARE GLOSSY FOUNDATION BEST??

► Tekstur yang sangat ringan

► Mudah di sapu dan di cuci

► Mudah meresap

► Tahan sehingga 24 jam

► Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit

► Lebih sekata dan tidak bercapuk

► Mengandungi SPF 30Ini foundation sambil merawat!!

PASTIKAN ANDA MILIKI Vcare glossy foundation Kulit FLAWLESS sepanjang hari 

Pasti ramai yang jeles dgn kulit anda

Tak percaya??

Refer testimoni kami

.







KELEBIHAN VCARE FOUNDATION BERBANDING FOUNDATION LAIN

► Mampu mencerahkan kulit

► Mampu menghilangkan parut & jerawat

► Menghilangkan jeragat / bintik hitam

► Kulit lebih lembut & lembap

► Menghilangkan blackhead & whitehead

► Melindungi kulit dari pancaran UV

► Boleh dibawa solat

► HALAL.

Cara Pakai :

Apply secalit VCare foundation kemudian ratakan dengan span atau berus untuk wajah kelihatan flawless glowing..

Mempunyai tekstur yg sgt lembut, wangi & ringan.

Sesuai utk semua kulit.

Tak berminyak.. Tak bercampuk tau even berpeluh,makin glowing jer..

Psst : Nak cover parut jerawat, boleh pakai tebal sikit naaa

✔ Tahan sehingga 2bulan

3 code warna : 

kod 1 - kod kulit cerah / pinky 
kod 2 - kod kulit sederhana /medium&natural 
kod 3 - kod kulit sawo matang / brown skin



HARGA V CARE FOUNDATION

RM28

(POS ADD RM6 SM / RM11 SS)

ORDER ??

WHATSAPP SAHAJA KE 0176384571 ✌✌

Sep 6, 2016

QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP : CERAH BERSERI HANYA DALAM 7 HARI !



Eh  Dah ada produk terbaru Dato' Seri Vida iaitu Millenia Whitening Champ... .

Tema produk ni kaler purple, kalau Qu Puteh kaler pink.... .

Kami Baru je tahu lepas tengok Mentor Milenia di TV3....

Kunyah 

Kunyah 

Kunyah 

 Nyam... Nyam... Nyam....

Sedap sangat tau ... 

Barulah Putehhhh 

Mesti anda nak tahu kan....

Apa la Millenia nih kan 

Kalau anda nak tahu....

Qu Putih Millenia Whitening Charmp nih merupakan Product Terbaru keluaran Qu Puteh tau...

Millenia merupakan Tablet yang Berkhasiat untuk Mencantikkan serta Memutihkan Kulit Wajah , Menjadikan Wajah Mulus , Cantik & Glowing 

 Rasa yang sangat enak

 Masam masam berlemak

 Citarasa seorang DIVA

 M I L L E N I A - Kemam-Kemam Dan Putih 

Memang sangat Mudah untuk di bawa kemana-mana aje tau....

Sebab dia dalam bentuk Pills....

KHASIAT & KELEBIHAN QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHARMP :

Produk HALAL Bumiputera dengan kesan sepantas 7 hari!

Memberikan tenaga untuk cergas aktif tidak mudah letih lesu

Mencerah, melembab, menghalus dan menggebukan kulit

Mengecilkan liang pori, menganjal dan membuatkan kulit sihat berseri

Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut

Mengatasi gejala resdung dan migrain

Mengurangi kedutan halus dan jeragat / pigmentasi

Sesuai untuk lelaki dan wanita dari awal remaja hingga warga berusia

Boleh diambil wanita mengandung dan ibu yang menyusu bayi


CARA PENGAMBILAN QU PUTEH MILLENIA WHITENING CHAMP :

Kemam sahaja 2 kali sehari. Pagi dan malam.

Banyakkan minum air masak / mineral.

Rasa masam manis berry lazat

ISI KANDUNGAN : 1000mg X 30 TABLET / BOTOL

FREE POS LAJU

HARGA KAMI :

Sebotol : RM65 SEM RM70 SS

SMS / WHATSAPP 0176384571 UNTUK SEBARANG ORDER

PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU

SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI

KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 

NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 

SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.