Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 29, 2016

Cek Lawa Pemutih Ketiak


Sis, ada masalah ketiak hitam?

Bagaimana Saya Bantu Anda Hilangkan Hitam Di Bahagian Ketiak Dalam Masa 3 Hari Sahaja!

Malah.. buat ketiak anda lebih cerah & putih serta tidak berbau‘macem’ lagi. Hehe.. :-)

 

 

 

Sis, wanita yang aktif memang dan kerap berpeluh ?

                               
................................................

Masalah ni memang selalu kena kat woman yang bekerja ofis dan yang aktif bersukan.

Apabila mereka aktif bekerja atau bersukan, mereka akan merembeskan peluh yang banyak. Ini akan mengakibatkan peluh banyak keluar di seluruh badan termasuk di bahagian ketiak sekali.

 

Disebabkan ketiak sering dilindungi (kawasan yang sering ditutup dan berlipat di bahagian tangan), peluh yang keluar dari bahagian ketiak tidak dapat mengalir keluar.

 

Ini menjadikan peluh terkumpul di bahagian ketiak.

 

Apabila ketiak menjadi lembab disebabkan peluh yang terkumpul, kulit di bahagian bawah ketiak akan menyebabkan geseran dan bertukar hitam.

 

Peluh bukan sahaja buat ketiak hitam, ia juga mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan (macem)!

7 Kelebihan Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak

Apabila sis membeli krim pemutih ketiak ini, Cek Lawa akan membantu sis:

Kelebihan #1 – Ketiak hitam hilang dalam masa yang singkat

Cek Lawa membantu menghilangkan hitam di kawasan ketiak dalam masa 3-7 hari. Kesan boleh dilihat dalam masa kurang 7 hari. Kulit ketiak semakin putih dan cerah.

Kelebihan #2 – Membantu mencerahkan ketiak

Cek Lawa membantu mengembalikan kecerahan kulit di bahagian celah-celah ketiak. Bukan itu sahaja, tona kulit ketiak juga menjadi lebih putih dan licin.

Kelebihan #3 – Kulit ketiak menjadi lebih licin dan lembut

Bukan itu je sis, kulit ketiak juga menjadi lebih lembut dan licin. Sebab tiada peluh yang melekat di bahagian ketiak. Ketiak pun takde gatal-gatal lagi. :-)

Kelebihan #4 – Menghilangkan bau ketiak

Daripada testimoni sebelum ni, ramai yang mengatakan ketiak mereka tidak berbau lagi.

Malah.. bila berpeluh pun tiada hidu bau yang tidak menyenangkan dari bahagian ketiak!

Kelebihan #5 – Ketiak tidak berbau sampai petang

Yang bestnya kan sis, krim pemutih ketiak ni boleh bertahan sampai ke petang. Tidak perlu menyembur dan menyapu banyak kali deodorant di bahagian ketiak.

Kelebihan #6 – Tidak perlu pakai deodorant lagi

Bila dah calit dengan Cek Lawa ni, sis tak perlu nak ‘tempek’ deodorant lain untuk menghilangkan bau di bahagian ketiak.

Kelebihan #7 – Krim tidak melekit

Tidak seperti deodorant lain, bila kita pakai mesti rasa melekit kat bahagian ketiak. Tetapi, apabila guna Cek Lawa, bau wangi je dan tidak melekit!

  

APA KATA MEREKA?

" BEST LA PAKAI CEK LAWA NI.. KETIAK BERPELUH PUN TAK BERBAU "


" DARIPADA GELAP.. SEKARANG DAH CERAH.. BETUL LA BERKESAN "



"WANGINYERR.. BEST BAUNYA "


" 2 HARI PAKAI KETIAK DAH NAMPAK CERAH "

Harga CEK LAWA :

1 x RM30 sahaja . Kos pos RM 5 (sm),  RM 10 (ss)

Pembelian 2 pc ke atas anda akan mendapat kos penghantaran secara PERCUMA!!

DIJAMIN sampai ke pintu rumah anda 1-3 hari

BAYANGKAN PUAN-PUAN...

bayangkan lagi nak tido sebelah suami dia makin menyondol bawah lengan kita padahal sebelum ni tido jauh je. " bau badan tak nak cakap "

bayangkan juga anda seharian di office bersama kawan-kawan. semua kawan anda dah berpeluh dan berbau tapi anda masih selesa nak jumpa boss sebab tak berpeluh dan berbau wangi jerr

pejam mata bayangkan org sekeliling anda dah mula nak tanya-tanya anda pakai apa. anda akan dipandang tinggi dan disenangi.

DAPATKAN CEK LAWA SEGERA !

Whatsapp 0176384571 untuk sebarang details dan order
 

 

Nov 28, 2016

Clean8 Penyelesaian Perut Buncit



Adakah Anda Mengalami Masalah Perut Buncit dan Berat Badan Berlebihan?

Jika YA, anda akan jumpa solusi pada masalah anda setelah membaca keseluruhan laman ini.

Tahukah Anda?

Mengikut kajian pakar, majoriti rakyat Malaysia mempunyai masalah obesiti. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) juga mendedahkan 44.2% iaity kira-kira 16.8 juta rakyat Malaysia alami masalah obesiti. Dalam erti kata lain, obes merujuk kepada berat berlebihan dan anda kelihatan memiliki tayar spare di perut dan pinggang. Masalah ini bertambah kronik setelah berkahwin. Isteri masak sedap, isteri suap makan, nak pergi gym pun tak sempat sebab perut kenyang. Betul tak?


Jom Kita Kongsi Masalah Biasa Bila Perut Buncit dan Berat Berlebihan

Perut boroi atau buncit sememangnya menjejaskan penampilan sesiapa saja tak kira lelaki mahupun perempuan apatah lagi apabila mahu menggayakan fesyen baju terkini yang digemari. Pada masa yang sama, perut buncit nampak tidak sepadan dengan saiz badan tubuh pemiliknya. Dari belakang nampak sado, bila tengok perot.. Alamak! Boroi pulak….

Peha bergesel.. boleh melecet lepas jalan lama-lama. Perghhh.. sakit giler!!!

Badan kurus.. tapi perut bulat? Mesti pelik je tengok.

Pakai baju fit.. perasan sado, tapi tayar spare yang jelas.

Susah dapat jodoh.. sebab fizikal tak menarik, tak sexy, awek tengok tak selera..


Jom Kami Kenalkan Anda Dengan Produk Yang Dicadangkan oleh Ahli Farmasi..

Rahsia Atasi Masalah Perut Buncit & Berat Overweight!

Tak ada lemak yang akan selamat. Clean8 bertindak mencuci usus perut anda yang penuh dengan kotoran dan sisa makanan yang bertukar menjadi lemak degil. Merawat secara menyeluruh dari dalam sambil menyelesaikan masalah sembelit.

Jom Lihat Apa Abang Kevin Zahari Kata?

Senaman dan diet secara membuta tuli semata-mata tidak menyelesaikan masalah perut BUNCIT!!

Jom Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan Clean8!

Testimoni

Penafian: Hasil dan kesan berbeza bergantung kepada individu dan tindak balas badan.Semoga paparan testimoni ini dapat memberi dorongan dan motivasi untuk anda berubah!


WOW!!! Memang awesome hasil mereka dapat. Anda Juga mampu berubah dan jadi macam mereka! TAPI Apa Beza Clean8 berbanding produk lain?



Tahukah Anda? Clean8 tidak perlu bancuh,rendam macam teh..Ianya adalah kapsul!

– 100% dibuat dari herba. Jadi tak perlu risau kimia masuk dlm badan dan buatkan badan anda rosak serta tercemar. Herba ni tumbuhan, that’s why berkesan dan selamat.

– Membersihkan makanan yg tak hadam dan kotoran dalaman. Bila dah bersih, maka susah la lemak nk bercambah, badan pon rasa sihat dan bertenaga, rasa mcm remaja.. serious!

– Produk berstatus HALAL dan lulus KKM. Klau dah lulus maknanya mmg xde bahan berbahaya dlm ni, organik bro! We give the best for u…

– Berbentuk pil mudah telan. Xyah goncang, bancuh bagai, leceh. Telan, minum air, setel. Senang kan? – Perut boroi? Clean8 bantu kempiskan perut mcm tayar pancit, psssstttttt menurun size perut tu dari masa ke semasa.

Harga dan Cara Beli

100% herba

Bersihkan Lemak dan kotoran

Produk Status Halal dan KKM

Berbentuk pil mudah ditelan

Frequently Ask Questions (F.A.Q)

Cleantox dan Clean8 ni sama ke?

Ya sama. Cleantox telah ditukar nama bagi memenuhi kriteria WHO mengenai penggunaan nama generik.

Fungsi Utama Clean8?

Digunakan secara tradisional untuk melancarkan pergerakan usus, detox toksin, melegakan sembelit dan membantu mengurangkan berat badan.

Bagaimana Clean8 bertindak?

Clean8 bertindak membersihkan usus dengan membuang segala kotoran2 yang ada di dalam sistem usus dan juga mempunyai fungsi untuk menghalang minyak2 daripada diserap masuk kedalam darah dan secara tak langusng dapat mengurangkan lemak2 di dalam badan . Cleantox juga dapat membantu merendahkan kandungan kolestrol didalam badan. Pada peringkat permulaan , org yang mengambil clean8 akan membuang air besar lebih kerap dan proses ini akan berhenti dengan sendirinya apabila segala kerak usus telah dibersihkan. Selepas itu cara makan dan dosage bole dikurangkan hanya untuk maintain sahaja usus kita daripada kembali kotor . Jika pengambilan 2 biji sehari bole dikurangkan kepada 1 biji sehari.

Macam mana cara makan Clean8?

Ambil 2 kapsul, 1-2 kali sehari selepas makan.

Clean8 Lulus KKM tak? Clean8 Halal Tak?

Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013).

Siapa yang tak boleh makan Clean8?

Perempuan mengandung, baru lepas bersalin, dan orang tua yang uzur tidak dibenarkan makan Clean8.

CARA ORDER :

WHATSAPP / SMS ke 0176384571 untuk sebarang details dan order.

Nov 23, 2016

JUS KEKAL DARA (JKD) : CANTIK . ANGGUN . JELITA . MEMPERSONA

JUS KEKAL DARA (JKD) : CANTIK . ANGGUN . JELITA . MEMPERSONA

JUS KEKAL DARA

ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI?

Miss V berbau?

Keputihan?

Haid tidak teratur?

Senggugut?

Sentiasa letih dan tidak bermaya?

Payudara & punggung mengendur?

Kulit kusam?

Obesiti?

Berdasarkan testimoni terbukti berkesan. Tak tipuuuuu!

JUS KEKAL DARA BUKAN SEKADAR NAMA.

★Kesan seawal 8 jam

★Payudara kembali montok

★Punggung semakin bulat

★Pinggang semakin ramping

★Badan makin slim

★Wajah berseri

★Suami sayang


Terdiri daripada 25 jenis herba terhebat seperti susuk ayam, ginseng, manjakani,kacip Fatimah,serapat, mengkudu, medan wangi,mempelas hari, mempelas gajah, sekecut, gajah beranak, susu perawan, jarummas,mas cotek,inai cahaya tulang tiga dan pelbagai lagi khusus utk tenaga wanita, mengetatkan,mengripkan, melangsingkan,menghangatkan 

ANTARA KEHEBATAN JUS KEKAL DARA :-

- Mengetatkan ,menyempit Dan Padatkan Faraj

- Merawat Masalah Keputihan

- Merawat Masalah Vagina Berbau

- Merawat Masalah Lelehan Yang Banyak Pada Faraj

- Mencengkam Walaupun Tanpa Kemutan 

- Membuang Angin Dalam Badan

- Membantu Dalam Pengecutan Rahim Lepas Bersalin

- Menguatkan Kesihatan Fizikal & Mental

- Menurunkan Berat Badan

- Melangsingkan Badan

- Melancarkan Pencernaan

- Menegangkan Payudara Dan Punggung

- Mengawal Gula Dalam Darah

- Mencegah Pra-kanser

- Merawat Masalah Segugut

- Meningkatkan Daya Tahan Tubuh

- Mengurangkan Sakit Sendi

- Melawan Kuman

- Menstabilkan Tekanan Darah

- Menyerikan Wajah

- Mengurangkan Bintik-bintik Hitam Di Wajah

- Merawat Masalah Resdung

IBU MENYUSU sangat bagus amalkan JUS KEKAL DARA (JKD) juga bertindak sebagai milk booster, selain mengecutkan rahim, mengembalikan berat badan ideal ibu ..dll

Ibu Mengandung dilarang ambil JUS KEKAL DARA (JKD)

CARA PENGGUNAAN JUS KEKAL DARA (JKD) :-

Goncang sebelum diminum

1 sudu sama ada diminum terus @dicampur dengan segelas air kemudian diminum

pagi dan malam sebelum makan.

SABUN 7 BUNGA :-

Sabun 7 bunga terpilih untuk menaikkan aura seri wajah,melembapkan kulit,menyegarkan & mencerahkan kulit. 

KELEBIHAN/KEISTIMEWAAN SABUN 7 BUNGA :-

-menaikkan seri wajah

-menaikkan aura positif

-memutihkan celahan yg gelap

-mewangikan tubuh

-memutih dan mencerahkn

-memudarkan parut

-menyahkan bau badan

-menegangkan muka

-memberi kesegaran berpanjangan

-sebagai terapi

-awet muda

BAHAN- BAHAN SABUN 7 BUNGA :-

Gabungan 7 jenis bunga lavender, rose, zaffron, melur, orkid,ylang-ylang dan daisy 

CARA GUNA SABUN 7 BUNGA :-

Ambik buih sabun, cuci sebersihnya dan bilas

Ambik buih sabun, sapukan seluruh wajah, biar 3 hingga 5 minit boleh dijadikan sebagai masker penegang wajah anti kedutan dan awet muda 

Boleh digunakan di wajah dan seluruh badan

TESTIMONI JUS KEKAL DARA (JKD) :-

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

DISCLAIMER : *Product result is not typical. Individual result may vary

A W A S 

Petanda Rahim Tidak Sihat :

🍂Sakit Tumit - berdenyut & Menyucuk nyucuk.

🍂Sakit Telapak Kaki - Rasa sengal -sengal, 

Bisa- bisa urat

🍂Sakit Pinggang - Keliling pinggang hingga ke 

papan punggung dan ke ats urat belikat

🍂Sakit Ari-ari - bahagian bawah perut hingga 

ke pangkal peha

🍂Kerap Kencing / kencing X lawas - mudah 

jadi kencing kotor & ngilu sakit ketika buang

air kecil

🍂Sakit ketika berjimak - sukar melakukan 

hubungan suami isteri

🍂Bawah Sentiasa Basah, Berair dan Berbau - 

peranakan kembang.

🍂Sering kentut depan MissV - keluar angin 

ikut "Tutt "

🍂Selalu Kembung Perut - angin

Jom Amal JUS KEKAL DARA

BAGUS untukk ...!!!

💐 Membersih dan mencerahkan kulit

🌹 Mengurangi lemak dalam badan

💐 Penjagaan dalaman wanita

🌹 Mencegah keputihan 

💐 Mencergaskan badan 

🌹 Menyerikan wajah 

💐 Lawas pembuangan

🌹 Buang angin tubuh

💐 Hilang lenguh-lenguh tubuh

🌹 Pulih otot rahim

💐 Kempis perut & Slimming

🌹 Lancarkan haid

💐 Memontokkan aset wanita

🌹 Ikhtiar Hamil

💐 Miss V ketat sempit

🌹 Menarik keluar keputihan dan lendir busuk

💐 Menaikkan peranakan, Mengecut rahim

🌹 Senggugut hilang

💐 Bibir Miss V tak lagi mengelambirrr

🌹 Nenen montok tegang 

💐 Badan bertenaga segar bugar

🌹 Jamu Terbaik semasa berpantang

💐 Banyakkan susu badan (bf mommy)

🌹 Perut kempis Pinggang ramping

💐 Punggung montok melentik

🌹 Menaikkan seri dan Awet muda

💐 Kulit cerah, gebu, licin

🌹 Miss V, Body Wangi

💐 Efektif mengusir angin tersumbat

🌹 Stabil Hormon

Cegah Sebelum Terlambat !!

Mencegah Lebih Baik dari Merawat...

Amalkan dari Anak Dara Terbaikk...

Untuk Kesihatan diri sendiri jugak kann..😉

BERMINAT :-

(1botol 330ml - 2-3 minggu penggunaan)

HARGA JUS KEKAL DARA :-

1 botol RM60 sm / RM65 ss

**Percuma 1 sabun 7 bunga ** FREE POSTAGE

Sila Whatsapp ke 0176384571 untuk sebarang details dan order.